Ihanat astiat

Olen kehittänyt aika vakavanlaatuisen ihastuksen keramiikkaan ja erilaisiin saviastioihin. Nythän ne ovat kovasti pinnalla kaikkialla ja mitä ilmeisemmin kauniit kuvat ovat purreet minuunkin. Tilasin itselleni pari ihanaa Eeva Takkusen keramiikka-astiaa, jotka sopivat niin omiin teehetkiin, kuin osaksi muutakin kattausta.

eevatakkunen

Tämä kahvikissa on joutunut harjoittelemaan teen juontia, koska kahvi, stressi ja vatsa. Hyvän teen löytäminen ei ole ihan helppoa, mutta vähitellen olen yrityksen ja erehdyksen kautta löytänyt itselleni sopivia makuja. Minun teeni saa olla makea ja mausteinen.

teehetki, mupleroinmarjat, eevatak
Mulperinmarjat koukuttavat.
eevatak
eevatak

Maanläheiset värit ovat aina kuuluneet meidän sisustukseen ja nyt erityisesti erilaiset tummat yksityiskohdat inspiroivat ja terävöittävät ihanasti kattauksia ja koko kotia. Mustan ja valkoisen jyrkkä kontrasti pehmenee hienosti tummilla ja vaaleilla harmaan sävyillä.

En malta olla vilauttamatta meidän uusinta hankintaa, ruokapöydän runkoa, joka kaipaa vielä lopullista pöytälevyä. Rungon on valmistanut taitava Muotocomin Pekka. Rungosta tuli aivan ihana ja tullessaan se aiheutti tietenkin oikean sisustajan lumipalloefektin. Pöytään on nimittäin etsinnässä nyt paremmin sopivat tuolit tai penkit.. 😉

muotocom

Loppuviikon ohjelmassa on muuan muassa keskimmäisemme syntymäpäivien järjestämistä, vaikka ulos katsoessa sitä on vähän  vaikeaa uskoa. Tyttären syntymäpäivät kun ovat aina olleet se varma kevään merkki, mutta nyt tuolla voisi vielä rakennella lumiukkoja!

Jenni

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website