Ihanat inspiraatiokuvat- Alvhem

En juuri harrasta inspiraatiokuvien julkaisemista Talosanomissa, vaan pyrin siihen, että kuvamateriaalista valtaosa olisi itse kuvattua. Tällä hetkellä, kaiken tämän kurarallin keskellä, kaipaan kuitenkin kauniita ja inspiroivia asioita ympärilleni, joten teen poikkeuksen. Tämä ihana ihana koti on esitelty tarkemmin Alvhemin sivuilla, paikassa, josta haen ideoita sisustukseen useastikin. Ruotsalaiset osaavat. Käy ihmeessä tutustumassa noihin myytäviin asuntoihin tarkemmin, tästäkin ihanuudesta löytyy noilta sivuilta vielä lisää kuvia!

Alvhem
Kuva Alvhem
Alvhem
Kuva Alvhem
Alvhem
Kuva Alvhem

Tämän asunnon fiiliksessä on jotakin ihanaa, maanläheiset ja klassiset sävyt, upeat lattiat ja tila, jonka on annettu hengittää. Tämä asunto on oiva esimerkki siitä, että tavaraa ei tarvita paljon ja silti tunnelma voi olla kodikas, raikas ja pysäyttävä. Tuo tumma tila keskellä valkoisia huoneita on myös upea oivallus ja hauska yksityiskohta. Harmaan sävy on siellä juuri täydellinen!

alvhem
Kuva Alvhem
alvhem
Kuva Alvhem
SFD3FC2C8162838440C85990201EDBD4AFD
Kuva Alvhem

Betoni, puu, pellava ja luonnolliset harmaan sävyt, niillä ei oikein voi mennä pieleen. Näiden kuvien inspiroimana voisin kuvitella uuteen kotiin jonkun tilan maalamista huomattavasti muita tummemaksi. Ehkäpä jokin makuuhuoneista?

Uskokaa tai älkää, täällä tuvassa ollaan muuten taas kipeitä. Tämä kevät on ollut tautien osalta ihan poikkeuksellisen kurja, olemme onnistuneet nappaamaan kaikki kevään kulkutaudit, influenssasta mahapöpöihin ja osan vielä kahteen kertaan. Olen täysin kyllästynyt tähän sairastamiseen, kun onnistun vielä itse saamaan kaikki lasten taudit itselleni. Toivon todella, että tämä ärhäkkä kuumeflunssa jäisi nyt tämän kevään viimeiseksi! Kuvittelenko vain, vai onko muillakin käynyt tautien kanssa vähän kurja tuuri tänä keväänä? Joka puolelta näitä tautiuutisia tuntuu kantautuvan!

Pakko on kai taipua kuumeen edessä ja mennä hetkeksi lapsen viereen sairastamaan, parempaa päivää teille muille!

Jenni

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Ruotsalaiset kyllä osaavat…upea koti. Ihmetellen katsoin muuten, että miten tuo oksa pysyy pystyssä tuossa kakluunin vieressä…

Harmaan sävy on kyllä täydellinen! Tummat seinät kiehtovat yhä enemmän ja enemmän. Sillain sopivassa määrin.

Paranemisia sinne <3 Meillä selvitty nyt suht vähällä…kop kop, koputan puuta.

Jenni

On kyllä upea tämä koti, tummat seinät tuovat lämpöä ja sopivasti ”pesämäisyyttä” <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website