Ilo irti pienistä

Kun perheeseen iskee ärhäkkä kuume-flunssa ja sitten pari päivää myöhemmin 6-vuotias saa vielä kotiintuomisina äkäisen vatsataudin, ei auta enää kuin nauraa ja todeta tämän olevan juuri oikeanlainen lopetus (toivottavasti/saa luvan olla) tälle tautikeväälle. Täällä eletään tällä hetkellä siis kahden taudin loukussa ja toivotaan vain, että molemmat eivät iske päälle ihan yhtä aikaa, vaan kuume ehtisi ensin vähän laskea tai vastaavasti vatsa rauhoittua ennen kuumehyökkäystä.

potilas
Rakas pieni potilas

Ilo on erityisesti näinä päivinä irrotettava pienistä asioista, sellaisia olivat tänään kuumetokkuraisen kauppareissun kylkiäisenä mukaan tarttuneet sarjaton- alekupit juuri oikeassa sävyssä. Tai yrtit ja salaatit, jotka olen saanut yllättävän hyvin viihtymään tuossa vuokrakodin ikkunalla. Etenkin persilja on joka kevät viinisuolaheinän ohella lempparini. Persiljan tuoksu on suorastaan huumaava. Iloa tänään tuotti myös takapihalle raahautuminen leivän ja kahvikupin kera, tuo leipä olikin tämän päivän kulinaristisin taidonnäyte, muuten olla menty Saarioisten äidin ruuilla.

sarjaton
IMG_0360
meirami
persilja
leipä

Oksennusämpäreistä, kuumeesta ja taudeista huolimatta on ihan huippua, miten kevät on yhtäkkiä tullut. Mikään maailmassa ei tuo niin paljon voimaa ja energiaa, kuin tuo lempeä, vielä vähän viistosta paistava kevätaurinko. Sormet syyhyävät päästä taimikaupoille, ajattelin kyllä ruukkuihin jotakin ihanaa istutella ja viedä ne sitten tontille mukanani, täällä asunnossa kun tuskin tullaan paljon aikaa kesällä viettämään.

Tälläistä glamouria tällä kertaa, taidan mennä suihkuun, vaikka vatsatauti ei vielä itsellä olekaan, tuntuu että ympärilläni leijuu oksennuksen vieno tuoksu..sori tuosta mielikuvasta.

Mutta, nautitaan auringosta, eiköhän sen mukana tule vähitellen ne terveemmätkin päivät,

Pus

Jenni

asetelma

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Meillä kans eilen illalla alkoi neiti oksentaan. Ite otin varmaan yli 20 valkopippuria suuhun, ettei tauti iske itelle. Ainakin vielä toiminut. Nimittäin päiväkodin tädit käyttää tätä taktiikkaa. Onneksi neiti on nyt parempi ja huomenna saa lähteä kouluun. Vointeja sinne ja toivotaan, että olisitta nyt koko vuoden kerralla sairastaneet ja enää ei iskis mikään tauti. Terveiset pohjoisesta!!!

Jenni

Huh, toivottavesti vältyit taudilta! Täällä ollaan yhä toipilaana, sen verran koville on tauti ottanut!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website