Joulukortit ovat täällä taas!

joulukortit

Me ollaan se suomalainen perusperhe, joka kuvaa lapsensa joulukorttiin joka vuosi. Rakastan joulukorttiperinnettä, ja mielestäni yksi kummallisimmista ideoista on sähköisesti lähetettävä joulutervehdys. Samalla tietenkin joulukorttiprojekti aiheuttaa minunlaiselleni ihmiselle sen, että kiitän joka vuosi kuvat tunnissa-palvelun keksijää ja postien pidennettyä aukioloa korttien lähetyspäivänä.

Toinen vaihtoehto olisi tietenkin askarrella kortit itse. Siihen on mentävä varmasti viimeistään siinä vaiheessa kun lapset kieltäytyvät yhteistyöstä kuvausprojektissa, tai haluavat pukea päähänsä jätesäkin, ettei heitä tunnistettaisi.

Jos tonttu-ukot tai punaiset kynttilät kuusenhavujen seassa ei ole teidän juttunne, testatkaapa mustaa tussia. Aika kivoja juttuja saa aikaan ihan vapaalla kädellä, varsinkin jos on minimalistisen joulun ystävä.

Niin ja aina on hyvä vaihtoehto luottaa oikeasti taitaviin tekijöihin ja tilata joulukortit vaikka Sudenmarjalta tai Kanelikaupasta!

Jenni

joulukortit5
joulukortit3
joulukortit2

 

Comments

JohannaL
Reply

Niin yksinkertaista mutta niin kaunista!

Jenni

Joskus yksinkertainen on parasta, ja sopii tällaiselle kärsimättömälle luonteelle oikein hyvin! 😉

Paula
Reply

Oi että, olisivat minun mieleeni nuo kuusikortit. Lasten kuvaamislinjalla taidamme tänä vuonna mennä, kun on aika kortilla, joulukorteillekin.

Jenni

Tykkään niin paljon saada kuvia ystävien lapsista aina jouluisin, että haluaa aina itsekin laittaa omien lasten kuvat korteiksi jakoon 🙂

Ride
Reply

Mä en oo vielä päätäni vaivannut korttiasialla, mutta huomasin, että kohta tai siis nyt on viimeinen pakko. Sairaalasta käsin ei lähetetä kortteja 🙂
Suosin aitoja itse tehtyjä kortteja, ihan parhaita. Ton kuusikortin vois lapset tekasta 😉

Jenni

Tuo onnistuu lapsilta hienosti! 🙂 Parhaita on kyllä itse väkerrellyt kortit, niissä tulee aina pala tunnetta mukana! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website