K niin kuin kesä

Blogi_kesa7

Tai niin kuin Koti. Kummin vain. Molemmat tuntuvat mukavilta nyt, kun viikonloppuna malttoi hetken viettää imurinvarressa ja luututen pieniä tummia varpaanjälkiä lattioista. Siinä on paljon hyviä puolia, että kesällä jälkikasvu viettää päivät pihalla. Irtaimisto ei vaihda sisällä paikkaa ihan niin nopsaan kuin tavallisesti. Vastapainoksi niitä mustia pieniä varpaanjälkiä on toki sitten entistä enemmän.

K niin kuin Koti- kirja on muuten täynnä toinen toistaan hurmaavampia koteja. Sitä on ilo selailla silloin, kun on ensin raivannut oman kodin siihen kuntoon, että inspiroivat kuvat tuottavat iloa epätoivon sijaan. Tunnistaako joku sitä syndroomaa, että sisustuslehteen taikka muuhun vastaavan ei yksinkertaisesti voi tarttua, jos kotona vallitsee kammottava kaaostila? Silloin sisustuslehdet aiheuttavat ainakin allekirjoittaneelle epätoivoisen olon, kun silmät nostaa lehdestä ympäröivää todellisuutta katselemaan. Joskun tosin kauniit kuvat saavat aikaan myös hillittömän siivouspuuskan.Tätä tapahtuu vain harmillisen harvoin.

Parhautta ovat muuten oman puutarhan kukkaset, joita saa napsia maljakkoon pitikin kesää. Ja niitä kun laittaa sinne tänne, niin ehkä niitä tahmatassujen jälkiä ei edes huomaa.

Jenni

Blogi_kesa1
Blogi_kesa9
Ette usko kun väitän, että olen tämän ihanuuden siemenestä kasvattanut.
Ette usko kun väitän, että olen tämän ihanuuden siemenestä kasvattanut.

 

 

 

 

Comments

Ami
Reply

Hellou. Joko tiedät facessa ryhmän meille kannustalolaisille 🙂 Ryhmä siis http://www.facebook.com/groups/kotikannustalossa/…….. käypäs liittymässä. Suljettu ryhmä jossa jokainen voi paljastaa kodistaan sen verran mitä haluaa. Iloista kesää koko perheelle meiltä! 🙂 Ps. Kiitos tästä kivasta blogista! T,ami

Jenni

Kiitos, liityinkin jo ryhmään! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website