Kahvikutsuilla elämä voittaa

Kraah. Tiedän kyllä, että vatsatauti sairastetaan lapsiperheessä tasaisin väliajoin, mutta että se tulee kahdesti parin viikon sisällä ja jälkimmäisellä kerralla vielä ensimmäistä pahempana. Tämä yhdistettynä viikonlopputöihin, vei mamman mehut totaalisesti mennessään.

Hiihtolomalaiset perustivat yläkertaan kaupungin, jossa luonnollisesti oli sekä kauppa, että kahvila. Ensin ostimme kaupasta hulmuavahelmaiset mekot ja siirryimme sitten lääkärin ja sepän kautta sunnuntaikahville. Kahvilassa kelpasi mikä tahansa maksuväline, meillä se oli legopalikka. Sillä saimme maittavan kahvin santsikupilla, kermajäätelöllä ja banaanileivoksilla, ei hullumpaa!

leikkikauppa
Mekko
banaanileivos
Kermajäätelö

Tein eilisen työkeikan ohessa muutamia hurmaavia pieniä sisustuslöytöjä, joista kerron teille lisää ensi viikolla. PIristäviä pieniä yksityiskohtiahan ei voi olla liikaa?

Ihanaa Sunnuntaita ystäväiset! Täälläkin alkaa tuntua siltä, että tämä saattakin olla ihan mukavaa, vaikka voin sanoa, että muutama päivä sitten olin vatsatautisena vähän eri mieltä!

Jenni
 

Artek hylly
Nicholas Gage

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website