Kaikkea kiiltävää

Blogi_keittio5

Minkäs harakka luonnolleen voi. Kaiken kiiltävän perässähän se pyristelee. Tätä harakkaa miellyttää erityisesti kontrastit. Tykkään yhdistää moderniin korkeakiiltoiseen keittiöön vanhoja, karuudessaan kauniita kirpparilöytöjä. Harmaan metallin ja kiiltävän valkoisen yhdistelmä vain toimii. Ja kun kirpparin hyllyllä nököttää viattomana maailman kaunein suola-astia, ei ainakan tämä harakka voi jättää sitä ostamatta. Periaatteessa silmääni miellyttää myös esimerkiksi modernit Jars-purnukat, mutta kuitenkin keittiöömme kummallisesti päätyvät ihan toisenlaiset säilyttimet.

Blogi_keittio3
Blogi_keittio2
Blogi_keittio1

Blogi_harakka1

Keittiömme lankkupöydän kaverina olevat tuolit olivat aikanaan tämän harakan päiväuni. Jalat ovat kiiltävää metallia, muotoilu klassista ja ajatonta ja väri vielä silmää miellyttävä valkoinen. Ja näissä, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä on mielestäni yllättävän mukava istua. Vai oletteko te kuulleet sitä kritiikkiä, että monet designtuolit ovat kyllä upeita katsoa, mutta eivät välttämättä palvele siinä varsinaisessa tarkoitukseesa, istumisessa. Ja nämä kestävät myös lapsiperheen ajoittain aika raisuakin menoa. Elämisen jäljille voi näyttää taikasientä ja taas tuolit ovat kuin uudet. Eamesit ovat muuten kaikkien mielestä Niin Nähdyt, mutta itse en yhtään ihmettele miksi. Sillä nämähän ovat täydelliset ja toden totta kestävätkin toistuvan esiintymisen.

Blogi_keittio6

Pahoittelen muuten radiohiljaisuutta. Mutta Talosanomien täti pesueineen on reissannut, syönyt, nukkunut liian pitkään, leikannut nurmikkoa, kitkenyt rikkaruohoja, syönyt napa paukkuen marjoja ja jäätelöä, soudellut, uinut kesäillassa, korjannut satoa ja sukuloinut. Eli viettänyt tyypillistä ja ah niin rentouttavaa lomaa.

Toivottavasti Sinäkin olet saanut ladattua  energiaa roppakaupalla talven varalle!

Jenni

 

Comments

Tiina
Reply

Nuo tuolit, tai sitten ne puisilla jaloilla olevat, on ollu mullakin haaveena. Budjetti ei vain oo ainakaan toistaiseksi sallinut niitä millään. 🙂 Muuten, kiitti marenkikakkuvinkistä. Sitä on nyt tullut syötyä pariin otteeseen, nams. Tosin ihan niin helpolla en päässyt mitä lupasit, vaan pohjat piti ite tehä. 😉 Kaupan marengit oli niin hirveen pieniä…

Jenni

Torttu tosiaan ei petä 🙂 Ja omien marenkien leipominen toivottavasti maksoi vaivan, ovat nimittäin huomattavasti kaupan marenkeja parempia. 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website