Kaikkien paras kaveri

IMG_9474
IMG_9477
IMG_9486

Tämän hepun kuulumisia on kyselty sen verran, että ajattelin ystävän ansaitsevan ihan oman postauksensa. Karvainen  kaikkien kaveri saapui kotiin viime talvena ja on siitä lähtien kuulunut tiiviisti osaksi perhettä.

Niin rakas ja raivostuttava tuhansien ilmeiden koiranpentu on kasvanut riehakkaaksi murkkuikäiseksi. Yksikään lähelle saapuva ei säästy märiltä suukoilta. Leikkiin yllyttää pieninkin vihje ja suurinta huvia on pinkoa karkuun mikä tahansa esine suussa.

Bichpoo

Minä, joka en vielä muutama vuosi sitten tiennyt koiraihminen olevanikaan, olen täysin myyty tälle ystävälle. Siivousnatsi minussa, joka tuskailee jokaista hiekanmurua lattialla, on saanut juuri oikeanlaista siedätyshoitoa koiran avulla. Allergiaystävällinen rotu, josta ei irtoa karvaa lainkaan (uskokaa tai älkää, yhtään koirankarvaa ei ole taloudestamme imuroitu) on siedättänyt sekä omia, että lapsen allergioita. Ja mikä parasta, eläinarasta lapsesta on tullut oman, ja vähitellen muidekin koirien ystävä!

Bich poo

Ei ole ollenkaan liioiteltua sanoa, että koira lempeä, kaiken hyväksyvä katse on yksi lohdullisimmista näyistä maailmassa.

bichpoo
Bich poo

Joten vaikka välillä riistän pennun vuoksi hiuksia päästäni. Etenkin silloin, kun yllätän kaverin jyrsimästä pihalta löytynyttä kuollutta hiirtä tai katsellessani hepun perään murhaavasti, kun se pää kallellaan killittää minua naapurin kompostin takaa, en vaihtaisi karvaista ystäväämme mihinkään. En varsinkaan, kun tämä näky tervehtii usein kotiintulijaa:

koiranpentu, bichon frice, poodle, villakoira-mix
Bich poo

Ja sitä paitsi, pureskelu on vähentynyt niin paljon, että uusi sohvakin uskallettiin laittaa tilaukseen. Sukkia ja pikkuhousuja ei lasketa, ne kuuluvat pennun mukaan suositeltuun ruokavalioon. 

Karvaisin helleterveisin,

Jenni ja Tiuku

P.S. Näin pieni minä olin!

pentu

 

 

Comments

Vekarus
Reply

Niin suloinen! Tulee ihan ikävä meidän omaa enkelikoiraamme.

Jenni

Täytyy sanoa, etten uskalla edes ajatella, että elämää näillä turreilla on paljon vähemmän matkaa kuin meillä! <3

Jenni

Tää on kyllä ohan paras kaveri! <3

Jenni

:))

Inka
Reply

Oi kuinka ihana!

Jenni

<3

Elina
Reply

Onpas suloinen 🙂 Meiltä löytyy kans valkoinen karvakaveri ja ne on vaan niin ihania!

Jenni

Kyllä, ihmisen parhaita kavereita tosiaan!

Katja
Reply

Oi ihana! Minkä rotuinen tämä ihanuus on?

Jenni

Meidän koiruli on bich poo, eli bichon frice-kääpiövillis mix! Loistorotu, jota voin lämpimästi suositella! 🙂

elssa
Reply

Niin ihana tuo koiruli! Täälläkin on harkittu koiraa (tytär kinuaa) ja tuo rotu voisi olla yksi vaihtoehto:) Mihin sohvaan muuten päädyitte ja pääsettekö piankin uuteen sohvaan löhöilemään??

Jenni

Suosittelen lämpimästi bich poota, joka on paitsi suloinen ilmestys, myös allergiaystävällinen! Sohvaksi valikoitui jo pitkään ihailemani Kirsi Valannin Oiva! Sohva kotiutuu toivottavasti jo elokuun loppupuolella!

Anne-Maria
Reply

Ei hyvä ihme, kuinka suloinen! Noita kuvia katsoessa (ja tarinaa lukiessa) koirakuumee paheni entisestään! I-h-a-n-a!! <3

Jenni

Voin kyllä suositella tälläistä kaveria ihan jokaiselle! 😉

Päivi Puhakka
Reply

Hei. Etsin allergiavapaata koiraa ja huomasin sivuillasi teidän koiran. Olen koettanut etsiä netistä bich poo kasvattajia mutta en ole löytänyt. Voitko kertoa mistä sinä hankit koirasi.
Terveisin Päivi Puhakka

Elsa Okkonen
Reply

Hei! Olen kauan etsinyt, että mistä löytäisin tämän rotuisen koiranpennun. Mistä olet itse koiran hankkinut?

Joanna

Sammaa kysyisin, että mistä olet koiran hankkinut? Meille olisi koira haussa ja tämä rotu olisi täydellinen perheeseemme, mutta en millään löydä kasvattajaa.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website