Kappale kauneinta Suomea

IMG_9476

Pieniä haasteita on ollut tämän kiiren keskellä huomata, että kesä on ihan täysillä täällä ja juhannuskukatkin kukkivat jo täyttä päätä. Eilen varastin iltamyöhällä hetken ihan itselleni ja nappasin kameran mukaan iltalenkille. Silmäni lepää näissä kotikylämme maisemissa, kappale kauneinta Suomea tosiaan!

IMG_9440
IMG_9394
IMG_9459
IMG_9418

Rakentaja-äiti-yrittäjä arkirumba meinaa välillä pistää tämän mamman tiukille. Huomasin illalla, kun kuuntelin lintujen laulua tuolla puron varrella ja läiskin hyttysiä (joita on muuten ihan järkyttävän paljon), että välillä on aika tarpeellista vähän hengähtää. Oikein tunsin, miten verenpaineeni laski ja viikon kestänyt jomottava päänsärky hellitti kun kuuntelin silmät kiinni kesäiltaa. Ja nämä maisemat, vaikka en olekaan viettänyt lapsuuttani Keski-Suomessa, ovat nämä mäkiset maastot niin minun sielunmaisemaani tänä päivänä. 

IMG_9490

Lähdin kotiin vasta auringon laskettua ja huomasin, että pitäisi useammin uskoa viisaimpiaan, luonnolla on ihmismieleen ihmeellinen vaikutus.

Kesämielellä,

Jenni

 

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Luonto tekee kyllä ihmeitä, sinne monesti pääkipukin kaikkoaa :). Hienoja kuvia olet taas ottanut, silmä lepää. Koiranputket ovat kyllä ihania, on pitänyt niitä maljakkoon hakea. Kivaa viikkoa sinne <3 Tänne on vaan luvattu kauheata tuulta/myrskyä ja jopa Rovaniemelle lunta 🙁

Jenni

Kiitos Päivi, lunta taisi viikonloppuna siellä korkeudella tulla, mutta nyt onneksi ollaan taas selkeästi plussan puolella <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website