Kartano keskellä kaupunkia – Unelmakoti myynnissä!

opkk, OP-kiinteistökeskus

KOTI Omakotitalo Muurame 291m2 9h, khh, s

MYYJÄ Keski-Suomen OP-kiinteistökeskus, Päivi Riuttamäki 

Oletko sinä haaveillut kartanosta keskellä kaupunkia? Siitä tuli aikanaan totta tälle perheelle, joka on elämäntilanteen muuttuessa nyt haikein mielin luopumassa unelmakodistaan. Annetaan heidän nyt kertoa kotinsa tarina.

OP-kiinteistökeskus

-Kotimme myyntiin laittaminen vaati luopumisprosessin, olemme rakastaneet tätä kotia koko sydämestämme, mutta uudet haasteet odottavat. Nyt hartain toiveemme onkin löytää kodille asukkaat, jotka osaavat arvostaa tätä rakkaudella  rakennettua yksilöllistä kokonaisuutta.

myynnissä, OP-Kiinteistökeskus

Muurame on vireä kunta ihan Jyväskylän kainalossa. Kaikki palvelut löytyvät tämän kodin ympäriltä, kävelymatkan päästä. Isompaan keskustaan Jyväskylään pääsee vartissa. Koti on rakentunut rinteen kainaloon niin, että piha on ihan omassa rauhassaan.

-Koulut, kaupat, hiihtoladut, uimahalli, terveyspalvelut ja sisäliikuntakeskus ovat kaikki muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Upeat näkymät hiihtolenkin varrelta, tai lämmin kaakao Riihivuoren huipulla ovat meille sitä arjen luksusta! Kesällä laitamme usein saunan lämpenemään ja kipaisemme 400 metrin päähän Päijänteen rantaan uimaan ennen saunaa.

OP kiinteistökeskus, kivitalo

Vaikka kaikki palvelut ovat vieressä, saa takapihalla istuskella rinteen suojissa ihan rauhassa ulkosaunan löylyjen jälkeen. Sisällä talossakaan ei tarvitse sulkea sälekaihtimia naapureiden tai ohikulkijoiden vuoksi.

– Ihastuimme aikanaan kodin iättömään ja arvokkaaseen tunnelmaan. Koko asumisajan olemme tehneet kotiin ja pihoihin uudistuksia inspiraation iskiessä, sekä investoineet energiaa säästävään lämmitysjärjestelmään. Sisustus ja pinnat ovat helposti muokattavissa, kun pohja on järkeväksi suunniteltu.

Kotiin käydään upean eteiaulan kautta!
Kotiin käydään upean eteiaulan kautta!
IMG_0900
Huomaa upeat kattolistat!
keskisuomen OP-kiinteistökeskus
Tyynyt Annival Interior
Huomaa leveät oviaukot!
Huomaa myös leveät oviaukot!
Keski-Suomen OP-kiinteistökeskus
IMG_0896
Uniikki suomalainen valaisin Upwood Design
Keski-suomen OP-kiinteistökeskus

Täällä materiaaleihin on panostettu. Seinissä on tyylikäs ja luonnonmukainen Tierrafino-rappaus ja lattia ovat julkisissakin tiloissa käytettyä Amticoa. Keittiön kaapistojen ovet ovat tammipintaiset.

Persilja
Astiat Annival Interior
keittiö, Puustelli
IMG_0866
kollaasi5
Valoisat peseytystilat
Valoisat peseytymistilat, huomaa tämänkin huoneen kattolistat!

Koti tuntuu tosiaan sisään astuttaessa ajattomalta. Onkin vaikeaa sanoa, onko koti rakennettu vastikään vai onko kyseessä kartano, joka on seissyt paikoillaan arvokkaana jo vuosikymmeniä.

-Tähän kotiin on ilman muuta haettu vaikutteita 1900-luvun alun kartanoista ja toisaalta laadukkaat ja huolettomat materiaalit tuovat kodin tähän päivään.

IMG_1058
Vanhempien makuuhuone on tumma ja tunnelmallinen.

-Tähän kotiin sopii niin isompi kuin pienempikin perhe. Ensimmäisten asukkaiden perheeseen kuului 12 henkeä ja meitä on ollut kolme! Täällä on toisaalta riittävästi makuuhuoneita, tai sitten huoneet voi vihkiä muuhun käyttöön. Meillä täältä löytyy askarteluhuone, vierashuone, muutama työhuone ja kuntoiluhuone, muun muassa!

Yläkerta jakautuu useaan rauhalliseen tilaan!
Yläkerta jakautuu useaan rauhalliseen tilaan!

Toivomme sydämestämme, että tämä uniikki kokonaisuus löytää uudet asukkaat ja sen tarina saa jatkua.

Oletko se sinä? Etsitkö yksilöllistä, laadukasta ja ajatonta kotia keski-suomesta? Tässä se nyt olisi, kartano keskellä kaupunkia! 

Koti pähkinänkuoressa:

Runkomateriaalit: Puurunko, kevytharkko, ruiskurappaus

Lämmitys:ilma-vesilämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys (ala- ja yläkerta).

Pintamateriaalit: Seinät Terrafino laastirappaus ja maali. Lattiat Amtico vinyylilattia, kivilaatta.

Keittiö: Puustelli, tasot kiveä, kalusteet täyspuiset, tammi.

Kylpytilat: Laatoitus

Hintatiedot ja tarkemmat yksityiskohdt kohteesta pääset lukemaan täältä.

Ota yhteyttä välittäjään, joka kertoo mielellään kodista vielä lisää:

Päivi Riuttamäki

päivi.riuttamäki@op.fi

050 599 1781

Yhteistyössä:

logo

Comments

Lotta
Reply

Wau! 🙂 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website