Kauniit säilytyslaatikot

Olen jo pidempään etsiskellyt katseenkestäviä säilytyslaatikoita, joissa voisi pitää vilttejä, villasukkia, isoja huiveja ja kauniita sohvatyynyjä, jotka kaikki eivät mahdu yhtä aikaa sohvalle. Nämä hauskat laatikot bongasin Clas Ohlsonilta ja ne saivat paikkansa yläkerran aulasta. Aula on ehkä tälle käytävälle turhan mahtipontinen nimitys, mutta joka tapauksessa boxit sopivat hauskasti yksiin Hayn naulakon kanssa, joka majailee myöskin yläkerrassa. Naulakko ei yksinkertaisesti mahtunut pieneen eteiseemme, mutta tuossa aulassa se toimii oikeastaan yllättävän hyvin. Illalla siihen on hyvä ripustaa puolipitoisia vaatteita ja roikkuu siinä usein oma aamutakkinikin.

clas ohlson, säilytys
clas ohlson, säilytys

Nyt säilytyslaatikoihin eksyi heti sänkyjen päällä ajelehtineet villaviltit ja villasukat, joita kylminä päivinä tulee käytettyä ahkerasti. Toiseen laatikkoon tökkäsin sohvatyynyjä, jotka eivät tällä hetkellä oikein mahdu sohvalle, mutta joita on kiva pitää esillä. Voisin kuvitella että boxit toimisivat myös esimerkiksi lelulaatikoina tai vaikkapa katseenkestävinä sukkakoreina. Meillä ainakin pyörii koko ajan parittomien sukkien kori täällä yläkerrassa, tuollaisessa boxissa sukat eivät ehkä saisi aikaan niin voimakasta ärsytysreaktiota..

Kylmää on ja nyt saa ollakin, kunhan muutaman viikon päähän hellittää, että saadaan talo pystyyn! vaikka totta puhuen, en yhtään tykkää näin kylmistä säistä. Ulkoilu kyllä onnistuu, mutta on hankalaa ja työlästä, auton käynnistäminen aamulla jännittää ja iho tuntuu ahkerasta rasvailusta huolimatta hiekkapaperilta. Eli 15 astetta vähemmän talvea riittäisi kyllä minulle!

P.S. Kiinnostaisiko teitä kattavampi vierailu täällä meidän väliaikaisessa kodissa? Voisin hyvin kuvailla vähän keittiötä jne, jos teitä kiinnostaa nähdä, miten tämän asunnon olemme sisustelleet?

Reipasta loppuviikkoa!

X Jenni

Comments

Ride
Reply

Heippa Jenni!

Ehdottomasti kiinnostaa! Anna tulla vain 🙂

Ihanaa tätä vuotta teidän perheelle <3

Jenni

Kaunis Kiitos Ride! Täytyy tehdä pienimuotoinen esittelykierros tähänkin kotiin! 🙂

Marika
Reply

Clasulta löytyy usein yllättävän kivoja juttuja! 🙂 Ja toki kiinnostaa sisustusjutut, kuvia kehiin!

Jenni

Kyllä ja varsin kohtuuhinnalla vielä! 🙂 Täytyy tehdä pienimuotoinen kotiesittely tästäkin kodista 🙂

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Kyllä kiinnostaa, kuvia vain kehiin 🙂

Ihanat boxsit olet kyllä löytänyt, kiva varsinki tuo kaksivärinen. Harmittaa ko täällä ei Clas Ohlsonia, siellä monesti kaikkea kivaa.

Jenni

Clasu kyllä yllättää usein! Olen löytänyt sieltä yhtä jos toista kivaa 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website