Käyttökokemuksia hanoista

Yhteistyössä LVI-verkkokauppa

Kirjoittelin täällä alakertaan hankkimistamme mustista Tapwellin hanoista ja niiden asennuksesta. Nyt hanoista on kertynyt muutaman kuukauden ajalta käyttökokemusta. Mustat hanat ovat selkeästi tulossa vahvasti markkinoille ja ihmisten koteihin, sen verran paljon olen itsekin kyselyjä näistä hanoista saanut. Toki nämä ovat olleet meillä käytössä suhteellisen vähän aikaa, mutta tällä kokemuksella voin sanoa olevani tyytyväinen hanoihin. Puhdistaminen on helppoa ja roiskeet eivät näissä näy niin helposti kuin teräksissä versioissa, joita meillä on yläkerrassa.

tapwell, wc, musta hana
musta hana, tapwell
musta bidee, musta hana, wc

Keittiössä hana on erityisen kovalla koetuksella, mutta tämän hanan muotoilu on ainakin omassa käytössämme osoittautunut erinomaiseksi, kantikas muoto on paitsi kaunis, myös käytännöllinen. Todellisuudessa myös keittiönhana on mattapintainen, vaikka kuvassa aurinko saa hanan kiiltämään.

musta hana, tapwell,lvi-verkkokauppa, marmorilaatta

Voin lämpiästi suositella LVI-verkkokaupan sujuvaa ja nopeaa palvelua. Vinkkinä, että nyt meidän keittiöhanamme löytyy LVI-verkkokaupasta varsin kohtuulliseen hintaan, klikkaa itsesi ostoksille tästä!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua toivotellen,

Jenni

Comments

Jenni

Nämä on kyllä olleet todella hyvät hanat 🙂

Satu
Reply

Mistä vessan allaskaluste ja allas on? 🙂 etsinnässä vastaavanlaiset. 🙂

Jenni

Hei! Vessan kaluste ja allas ovat Ikeasta. Hyvältä ovat kyllä käytössä vaikuttaneet, aika näyttää miten kestävät! 🙂

kirsi
Reply

Meillä sama hana keittiössä (ja ne tasot ;)) mutta ei olla vieläkään päästy käyttämään. Odotellaan edelleen puuttuvia saarekkeenosia ym..
Millaiset vetimet teille on tulossa? Nixin valikoima oli laiha enkä löytänyt mieleisiä. Liian lyhyinä toimitetut listavetimet vähän tökkii mutta onneksi niistä ei jää pintaan jälkiä jos joskus löytyy mieleiset.

Jenni

Hei! Meille on tulossa valkoiset listavetimet ja lyhyinä valitsin, kun jotenkin ne musta vaikutti kaikista huomaamattomimmilta. Messinkisistä haaveilin ja tilasinin jo kerran, mutta vielä ei sitten haluttu reikiä porailla ulkopuolelle, ostetaan vähän lisää miettimisaikaa listavetimillä 😀

Riikka
Reply

Moikka! Meillä Iksun kylppärikalusteita kaksin kappalein ja kuusi vuotta ovat olleet kohtuu ison perheen käytössä. Täysin moitteetta toimivat ja ovat siistin näköiset edelleen. Uskaltaa siis suositella muillekin :)!

Johanna
Reply

Moikka. mikä tuo teidän keittiönhanan tarkka malli on? Olin jo sivuilla tekemässä tilausta mutta saman näköisiä hanoja on useita. Nuo ”piiloon tulevat” osat ovat erinäköisiä niin meni naisella sormi suuhun. Uudiskohde kyseessä.

riikka
Reply

Moi! vieläkö olet hanoihin tyytyväinen? onko tullut kolhuja?

Leave a comment

name*

email* (not published)

website