Keittiökuulumisia

Ollaan taas siinä vaiheessa vuotta, että sopivia säitä valokuvaukseen ei liiemmin ole tarjolla. Huonoa säätä ja pimeää päivää uhmaten nappasin muutaman kuvan meidän keittiöstä. Tässä keittiössä on kokkailtu kohta jo vuoden verran ja täytyy sanoa, että olen kyllä kokonaisuuteen ihan tosi tyytyväinen. Tasotilaa on saarekkeen ansiosta ihan reilusti ja tasomateriaali itsessään on maailman huolettomin. Myös mattapintaisten kaapinovien ”touch-pinta” on ollut lupauksensa veroinen. Tottakai sormenjälkiä tarttuu, mutta ei ollenkaan niin helposti kuin olisin luullut ja ne jotka tarttuvat, on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Seinälle, josta niemeke lähtee olen kaavaillut jotakin hyllysysteemiä, meillä olisi muutama String pocket yhä asentamatta, ehkä niistä yksi sopisi tuohon? Vaikka hylly on pieni, edellisessä kodissa se osoittautui oikein toimivaksi keittiössä.

keittiö, noblessa, arki, betonitaso
musta hana, betonitaso
leikkuulauta

Hayn tukeville baarituoleille annan vilpittömän suositukseni. Lapset istuvat ruokailut lähes aina saarekkeella, erikseen joutuu houkuttelemaan, että saa jälkikasvun ruokapöydän ääreen. Haaveissa on vielä hankkia keittiön puolelle yksi jakkara, huomaan nimittäin syöväni turhan usein aamupalani seisten.. Keittiön matto oli meillä jo edellisessä kodissa. En ole ihan varma, sopiiko matto tähän keittiöön, mutta se on maailman käytännöllisin, joten se on lunastanut paikkansa.

Ulkona vihmoo oikea vuosisadan syystuuli ja minä siirryn nyt keittiöön perunoita kuorimaan. Ruokalistalla on tänään keittoa. Arki ♥

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website