Kepeitä kolmioita

IMG_6004
IMG_6011
IMG_6017-2

Tilasin DomDom-verkkokaupasta muuutamia ihanuuksia tyttöjen tulevaan huoneeseen ja samalla mukaan tarttui tämä hauska House Doctorin Triangle-tyynynpäällinen. Ajattelin tätäkin lastenhuoneisiin, mutta se näyttääkin yllättävän hyvältä kiikkuessaan Madamoisellessa.

Toinen tyynyihanuus taas on One Nordikin valikoimista Finnish Design Shopista. Tykkään sisustuksessa kuoseista ja tuotteista, joita voi käyttää monessa eri paikassa. Olen varma, että nämäkin tyynyt seilaavat  huoneesta toiseen inspiksen mukaan.

Viikonloppuun on kuulunut paitsi ihan mahdottoman upea ratsastusretki, myös takaterassin kuurausta ja käsittelyä. Ja tietenkin, juuri kun suljin terassiöljyämpärin, taivaalta tuli oikein äkäinen lumi/räntä/raekuuro. Saapa nähdä mitä terassilaudat moisesta tykkäsivät.

Mutta mitäpä sinä tuumit tyynylöydöistäni?

Kaunista lauantai-iltaa kuomat!

P.S. Muistathan, että voit seurata touhuja myös instagramissa. Sinne päivitän uusia kuvia joka päivä!

Jenni

IMG_6010
IMG_6008

Comments

Katri
Reply

No tuo kolmio-tyyny onkin aika mielenkiintoinen! 🙂 Hieno, kiinnostava!

Jenni

Juu, munkin mielestä tää oli nimenomaan piristävä ja kiinnostava! 🙂 Vaikka onkin värikäs, ei hyökkää mitenkään päälle! 🙂

Henna
Reply

Tuo kolmiotyyny on namu!!! ♥ Toivottavasti terassi ei ottanut raekuurosta itseensä. Vaihteleva sää teki kyllä päivästä mielenkiintoisen. Onneksi aurinkokin paistoi kuurojen välillä!

Jenni

Eikä vain olekin aika namu! 🙂 Kosteus selvästi hidastaa öljyn kuivumista!

JohannaL
Reply

Tosi kauniita tyynyjä. Tuo triangle tyyny kyllä kolahtaa ♥

Jenni

Juu, triangle oli itsestänikin yllättävän ihana! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website