Kesä lautasella

Mitä kuuluu ystäväiset? Täällä on ollut niin vauhdikkaita päiviä, etten ole edes blogin puolelle ehtinyt! Kesä on epävakaista sääolosuhteista huolimatta täysillä täällä. Kesävieraita ja kesämenoja, mikäs sen mukavampaa!

IMG_8574

Kesä on löytänyt tiensä myös lautaselle, kun kasvimaa tarjoaa nyt syötävää aamusta iltaan. Lyömättömin kesäinen yhdistelmä on oman maan salaateista koottu sekoitus(paljon tilliä, ruohosipulia ja persiljaa), uudet perunat, nokare voita ja kalaa missä tahansa muodossa. Tarkoitus on kerätä pikimmiten pinaatti talvisäilöön, se nimittäin kohta kukkii jo! Ehkäpä innostun istuttamaan vielä toisen erän pinaattia, niin hyvin se perheelle maistuu salaateissa, keitossa ja lätyissä.

IMG_8581
porkkanaa ja pinaattia
Trendikäs lehtikaali
Trendikäs lehtikaali
Tilli, kalan paras kaveri!
Tilli, kalan paras kaveri!

Ajattelin kysyä teiltä nyt ideoita siihen, miten hyödynnän tuon ison lehtikaalisadon? Lehtikaalisipsejä kokeilimme, mutta niistä tuskin tässä perheessä tulee isoa hittiä. Mitä muuta lehtikaalista voi tehdä? Sekoittaa Vihersmoothieen? Entäpä onko joku kokeillut wokkaukseen? Nyt vinkkejä kehiin, miten hyödynnän tuon terveellisen trendikasvin! Kiitos ♥

Kesämielellä

Jenni

Comments

Hanna
Reply

Oman maan sato on kyllä ihan parasta! Meillä on perunat kohta syöty, mutta mansikoita ja herneitä riittää 🙂

Jenni

Nams, herneitä en tänäkään vuonna istuttanut, mutta ehkäpä jo ensivuonna! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website