Kesää odotellessa..

..ulos katsoessa voi todeta, että hetken aikaa vielä saakin odotella. Tänään on iskenyt ihan kamala kesäikävä. Ehkäpä osansa on noilla lipaston päällä majailevilla kesäpopoilla, jotka ovat muuten joutuneet moneen kertaan kirppiskasaan, mutta sitten en vain kuitenkaan ole raaskinut niitä myydä. Nyt nostin ne jo esille kesää odottamaan.

IMG_0621

Sandaalit tuovat mieleen lämpimät kesäillat, itikat ja pimeässä yössä soivan kitaran. Meikällä on käynyt tuuri, kun itse varsin epämusikaalisena ihmisenä olen saanut rinnalleni tuon miehen, jonka sormet saavat kitarankielet niin suloisesti soimaan.

 

Toinen hajanainen ajatus liittyy ilman muuta puutarhaan. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta niin vain minulla on ikävä nyppimistä, kitkemistä ja kyykkimistä. Miten muutamassa vuodessa puutarhanhoidosta voikin tulla niin rakas harrastus?

Ja tiedän, tulisi nauttia tästä meneillään olevasta päivästä, mutta sallikaa nyt pieni ikävöinti..

Haikaillen,

Jenni

 

IMG_0622

 

 

Comments

Katri
Reply

Juu kyllä mäkin myönnän ikävöiväni, ei tuo räntäsade nyt kovin ilahduttavaa ollut, varsinkaan kun ajatukset ovat todellakin keväässä ja puutarhamessuissa. Pari viikkoa sitten tyhjensin kasvihuoneen ja siellä monivuotiset yrtit olivat jo kasvussa, nyt ei ole aikoihin tullut mieleenkään mennä pihahommiin! 🙂

Jenni

Jep, nyt koko kevät tuntuu taas niin kaukaiselta, kun lunta on maassa yllin kyllin… Voih, kasvihuone, siitä mäkin haaveilen <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website