Kesäisiä kuulumisia ja arvonnan voittaja!

Päivät vilahtelevat ohi sellaisella vauhdilla, että välillä meinaa tällä tytöllä olla vaikeuksia pysyä kyydissä. Vaikka joku ajattelija on sanonutkin, että kiirettä ei ole, on vain taitamatonta organisointia, tulevat sanat armoton kiire näistä toukokuun viimeisistä viikoista väistämättä mieleen. Mutta siitä teitä tuskin kiinnostaa enempää kuulla, joten mennään muihin kuulumisiin.

IMG_9346

No ensinnäkin, tämä ihana kesä. Lasten kesälomia on odotettu tässä taloudessa kyllä koko perheen voimin. Olen kevään kuskaillut lapsia kouluun täältä väliaikaisesta asunnosta, joten kuskausrumba helpottaa kesäksi oleellisesti, ihanaa! Ja näillä keleillä kelpaa lomailla. Vähän hämmentävää tosin on, että juhannuskukat kukkivat täyttäpäätä ja on vasta toukokuu. Sisälle kannetaan äidin ihasteltavaksi toinen toistaan kauniimpia kesäkimppuja. Kesään kuuluu luonnollisesti myös juhlat, tänä kesänä lähipiirissä juhlitaan niin ylioppilaita, kuin rippilapsiakin.

IMG_9361
IMG_9357

Ja Raksa. Raksalla ollaan siinä vaiheessa, että työlista tuntuu loputtomalta. Päivä kerrallaan maali kuitenkin lähenee. Tämän mittakaavan projekteissa on vain osattava nauttia myös tästä matkasta. Ja aina ehtiessä nautitaankin. Raksajätskit, raksapäivälliset ja raksanuotio ovat tullut taas perheelle tutuiksi. Pihasuunnittelijakin kävi ja luonnos on hänen työpöydällään parhaillaan. Siitä kuulettekin lisää myöhemmin.

IMG_9351

Talosanomien kesä. Asuntomessut Seinäjoella, kauniita puutarhoja ja tietenkin uusia ihania esiteltäviä koteja ja raksakuulumisia tihenevään tahtiin. Hyvillä eväillä päästään siis Talosanomienkin kesästä nauttimaan!

IMG_9368

Ja nyt on aika arvonnan voittajalle, puutarhoja fiilisteltiin tasaisesti jokaista, enkä ihmettele, ihania ovat kaikki! Arpaonni suosi tällä kertaa kommenttia:

HannaL Kauniita puutarhoja kaikki. Valintani on kuitenkin lumoava puutarha.

Olen Hannaan yhteydessä sähköpostitse, joten olethan kuulolla! 

Ihania kesäisiä päiviä toivotellen

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website