Kesäkoti

IMG_8672
IMG_8657-2

Kesäkodin värit lisääntyvät kuin huomaamatta. Sisustaminen on rennompaa ja siivouskin vähän sinne päin. Onko tämä ilmiö teille tuttu? Olen huomannut saman kaavan toistuvan jokaisena kesänä. Kun mies jää lomalle ja taloudessa pyörii aamusta iltaan kaksi aikuista yhden sijaan voisi luulla, että koti olisi entistä enemmän tip top. Mutta eipä olekaan, kun molemmat talon aikuiset ovat asettaneet aivonsa kesämoodiin. On niin helppo venyttää imuroimista ja pyykkirallia yhteistuumiin huomiseen ja keskittyä vaikkapa sulkkispeliin, loputtomiin ulkotöihin tai lukemattomiin lehtiin.

Onko ilmiö tuttu, vai pysyykö siellä koti kesäisin järjestyksessä?

Jenni

P.S. Ei täällä toimettomana kuitenkaan ole oltu, ulkoportaat nousevat askel askelmalta!

IMG_8674
IMG_8649
IMG_8660

 

Comments

Anni
Reply

Sama täällä, koti on lähinnä pysähdysasema, jossa maltetaan juuri ja juuri käydä nukkumassa aina reissujen välillä. Noh, syksyllä taas ehtii kotoilla kesänkin edestä. Kauniit kuvat!

Jenni

Siihen itsekin tuudittaudun, että syksyllä ehtii 😉 Pyykkikasat eivät vain meinaa oikein uskoa sitä ;P

Marika
Reply

Juu tuttua on, just vähän samasta aiheesta kirjoittelin tuossa joku aika sitten omaan blogiini ja tuli julkaistua myös ”todellisia arkikuvia” 🙂 silloin ku ollaan koko porukka lomalla ja pyöritään kotinurkissa, meillä ainakin on kokoajan huushollissa melkoinen kaaos 🙂 ja sitä pyykin määrää, mitä lapsi/vauvaperheessä tulee, sitä on vaikea edes kuvailla 🙂

Jenni

Yhdyn tähän täysin! Kaikilla vielä sellainen fiilis, että kauniina päivänä ollaan pihalla eikä siivoamassa! 😉

maria
Reply

Niiiin ihanan näköstä teillä..!!

Jenni

Kiitos kaunis Maria <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website