Keskikesä ja Talosanomien kesäkuulumisia

IMG_8310

Niin se on jälleen, säästä huolimatta, ihan tässä käsillä. Kesäpöytää kattaa tällä kertaa helpot ja simppelit herkut. Oman maan salaatteja, pinaatteja jne riittäisi nyt useammallekin ruokakunnalle, joten niitä syödään kyllä nyt ahkerasti. Ja eihän Juhannus tunnu Jussilta ollenkaan, ellei pöydästä löydy kalaa ja uusia perunoita! Täytyy kaivaa tästä säästäkin esiin positiiviset puolet, nyt saa ainakin luvan kanssa kääriytyä vilttiin ja polttaa tulta nuotion sijaan takassa. Ja luonto on nyt helppo tuoda sisälle, kun poimii isot kimput kesän kukkia ja vaikkapa koivunoksia maljakkoon. (Noh, totuuden nimessä, kyllä sää silti vähän harmittaa..) Ja kyllä tässä torpassa terassikahvit Juhannuksen kunniaksi juodaan, vaikka sitten pipo päässä!

IMG_8311
IMG_8313
IMG_8323
IMG_8318

Talosanomissa esitellään taas kesän aikana yhtä jos toista mielenkiintoista! Ilman muuta vierailemme Vantaan Asuntomessuilla ja pääsemme taas tutustumaan erääseen kohteeseen vähän muita tarkemmin, siitä lisää lähempänä! Ja mitäpä olisi Talosanomien kesä ilman yhtä kiinnostavaa puutarhaa? Haemme iloa ja inspiraatiota tällä kertaa eräästä hurmaavasta puutarhasta, jossa kuvausaikaan toivon mukaan vielä pionit kukkivat! Ja otetaan me Talosanomissa kesän aikana myös yhdet makoisat pihasaunan löylyt ja nautitaan tietenkin viilentävää juomaa saunan upealla terassilla! Eikä me tietenkään unohdeta taloesittelyjä, ihania koteja on myös kesäaikaan luvassa!

Ihanaa kesäistä inspiraatiota lähes reaaliajassa on siis luvassa yllin kyllin, joten pysy kuulolla!

Nyt toivottelen sinulle oikein rentouttavaa,

lempeää ja rauhallista keskikesän juhlaa!

Jenni

IMG_8315

Comments

Jenni

Ihanaa kesää sinulle! 🙂

Katri
Reply

Kauniita kuvia! Ja terassikahvit on kyllä ihan must have – sunnuntaiksi luvattu ainakin ihanaa keliä! Minulle se on yhtä paljon juhannusta kuin huominenkin! 🙂

Jenni

kyllä, sunnuntai lukeutuu vielä Juhannukseen ihan täysin! 🙂

Jenni

Ihanaa kesää sinulle Johanna!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website