Keskiviikon kuulumiset!

IMG_9999

Mitä teille kuuluu ystäväiset?

Itse olen huidellut alkuviikon työmatkoilla, eilen pääsin kuvaamaan ihanasti laitettua kotia, käykää kurkistamassa jo instagramista, kenen luona vierailin!

Viime viikkoina olemme myös pyöritelleet vieläkin ahkerasti uuden kodin pohjakuvaa ja miettineet tila kerrallaan, miten koti palvelisi meidän tarpeita parhaiten. Vieläkään ei ole ihan valmista, mutta olen sitä mieltä, että tätä vaihetta ei kannata kiirehtiä, paperilla suunnitelmia on vielä helppo muutella! Tontille odotellaan ihan näinä päivinä puiden kaatajaa, pohjatutkimus on jo valmistumassa, eli kaiken aikaa ollaan lähempänä sitä, että viralliset lupapaperit saa viedä käsiteltäviksi.

IMG_0011
Koska vaihtelu virkistää, penkki muutti hetkeksi olkkariin!
Koska vaihtelu virkistää, penkki muutti hetkeksi olkkariin!

Mutta se raksasta, eilen kun lähdin aamuvarhaisella auton rattiin, oli pitkän matkaa pimeää ennen auringon nousua. Se tarkoittaa sitä, että ihan kohta on marraskuu! Meillä marraskuu on juhlakuukausi, kun esikoinen ja kuopus juhlivat syntymäpäiviään. Tämän vuoden toiveet ovat olleet etenkin kohta kuusivuotiaalla sen verran kirjavia, että vaativat vielä ennen juhlimista vähän tarkennuksia. Samaan aikaan kun ei voi olla Hoplop-syntymäpäivät, kemut paikallisella monitoimitalolla ja kotisynttärit koko eskarikaveriporukalle… Tai siis voisihan sitä olla, mutta äidin juhlakunto ei tuollaista putkea taida kestää.

IMG_8991

Täällä on jo nautiskeltu ensimmäisiä glögilasillisia, mutta muuten joulu tuntuu vielä hyyyvin kaukaiselta. Raksatouhut ovat saanet vain iloitsemaan jokaisesta lämpimästä ja sateettomasta/lumettomasta päivästä. Nyt olisi kuitenkin korkea aika herätä siihen todellisuuteen, että tässä kodissa asutaan enää muutama kuukausi, hui! Uusi asunto on aktiivisessa etsinnässä, ihan helppo nakki asunnon metsästäminen ei tämän kokoiselle porukalle ole. Väliaikaiskodin pitäisi olla paitsi siisti ja homeeton, myös kätevän matkan päässä lasten koulusta, toistaiseksi asunnonmetsästys jatkuu.

Sateesta huolimatta, pirtsakkaa syyspäivää!

Jenni

Comments

Noora R
Reply

Tuo penkki, ihana! Näyttää juuri sellaiselta mitä meidän eteinen vielä kaipaa! Tuon luulisi raksan jämäpalkeista onnistuvan, joten korvan taakse tämä!

Mukavaa syksyä ja ihanaa raksailua

Jenni

Kiva juttu, mies meilläkin on penkin väsännyt. Varsinaisesti kuuluu terassille, mutta testailin nyt sitä tuohon olohuoneesen! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website