Kevät ja kukkahulluus

Mitä siitä, että taivaalta tuli viikonloppuna ensin 10cm lunta ja perään saman verran hyytävän jäistä vesisadetta. Ystävänpäivän jälkeen se nimittäin alkaa joka vuosi tuntumaan ja tuoksumaan ilmassa. Kevät ♥ .Syksyn lisäksi toinen lempivuodenajoistani. Kukat kuuluvat kevääseen yhtä varmasti kuin maito kahviin. Tutuinpana tulppaanit, mutta tänä keväänä myös erilaiset oksat ja yksittäiset kaunokaiset, kuten leinikki ja hurmaava vaaleanpunainen harsokukka. Vaaleanpunaista sisutuksessa ei kahvikuppien ja kukkien lisäksi meillä juuri näy, mutta näin pieninä annoksina väri on hurmaavan keväinen.

Jaloleinikki
Eustomia

Sain hääpäivämme mieheltä 13 jättineilikkaa, yhden jokaisesta vuodesta. Neilikoita siksi, että en 13 vuotta sittenkään suostunut ajattelemaan neilikkaa hautajaiskukkana vaan valitsin sen hääkukaksemme. Minulle neilikka edustaa siis rakkautta, tuoreutta, kauneutta ja kaikkea uutta ja jännittävää.

Parasta kukissa on tietenkin se, että niihin voi kiinnittää katseen arkisten pyykkivuorten ja astiapinojen yli. Eli mitä enemmän kukkia, sitä enemmän katsottavaa ja sitä helpompi vältellä pyykkikasan viikkaamista vielä tämän illan, eläköön naisten logiikka! 

Ihanaa kukkarikasta tiistaita!

Jenni

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website