Kevät keittiössä

Neljä päivää lepoa oli kyllä juuri tähän paikkaan parasta mitä elämällä oli tarjota. Päivät täyttyivät levon lisäksi liikunnasta ja ystävien seurasta. Pääsiäisestä tekee rennon juuri se, ettei kovin pitkälle vietyjä perinteitä ole päässyt syntymään. Kaunis sää houkutteli myös retkeilemään, vaikka olihan tuolla aikamoisen kylmä tuuli! Talvivarustuksella ja lämpimällä kaakaolla pärjäsi kuitenkin mukavasti.

skandinaacinen keittiö, narsissit

On ihanaa huomata, miten uuden kodin kanssa alkaa vähitellen tulla tutuksi. Koko perheen lempipaikaksi on muodostunut keittiö ja erityisesti tuo saareke, jonka ympärille kokoonnutaan aamu – ja iltapaloilla ja toisinaan siinä syödään pikainen lounaskin. Myös ystävien kanssa tulee istuskeltua usein tässä saarekkeen ympärillä. Toisella puolella saareketta on laatikot, mutta siitä huolimatta olen ajatellut hankkia myös toiselle puolelle jakkaran, jota voisi säilyttää keittiön ikkunan alla ja nostaa aina tarpeen tullen käyttöön.

Narsissit ja helmililjat näyttävät niin kivalta ja keväiseltä saarekkeella, että ehkäpä ostan näiden jälkeen muutaman viherkasvin noihin samoihin ruukkuihin. Nautitaan nyt vielä kuitenkin näistä pääsiäiskukista, kun niissä voimaaa riittää!

helmililjat

Keittiön ikkunoista paistaa ilta-aurinko

takka

Uusi viikko ja ihana keväinen auringonpaiste, oletteko huomanneet, miten upeasti linnut jo konsertoivat?

Jenni

 

Comments

Lumi
Reply

Hei!ihana koti teille. Saako kysyä että mikä matto keittiössä on? Hyvää kevättä!

Lumi
Reply

Hei!ihana koti teillä.Saako kysyä että mikä matto teillä on keittiössä?Hyvää kevättä!

Jenni

Hei Lumi! Keittiön matto on ostettu aikanaan Askosta, se on muovia ja on kyllä ihanan helppohoitoinen ja kevyt! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website