Kevättä keittiössä

blogi_kevattakeittiossa3

Keittiön on vallanut farmi. Kesämalvikkia, ruiskaunokkia, persiljaa, tilliä, hernettä, unikkoa ja mitähän vielä. Tämä vimma täytyy olla takuuvarma merkki kolmenkympin rajapyykin lähenemisestä, en muutakaan selitystä tälle keksi. Aamun paras hetki on, kun pääsee katsomaan, montako milliä on tillin varsi venynyt.

Ja kyllä, elämäni on hyvin jännittävää.

Jenni

 

blogi_kevattakeittiossa
blogi-kevattakeittiossa
blogi_kevattakeittiossa2
Myönnän, että tämä vihreä on kaupan vihannesosastolta. Mitä ne näihin laittaa, että ne kasvaa tällaisiksi?

Comments

Outi
Reply

”Ja kyllä, elämäni on hyvin jännittävää.”

Tässä kohtaa repesin. 😀

Jenni

Jännitystä olla pitää! 😉

Jenni

🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website