Kohta vuosi

Väliaikaisessa kodissa tulee kohta vuosi täyteen. Ja tiedätte varmaan mitä aikoisin seuraavaksi sanoa, mutta toteampa vain, että kyllä, se on mennyt ajatuksiakin nopeammin. Takana on aikamoinen, työntäyteinen, kiireinen, mutta vahvasti uuden luomisen vuosi.

kukat, kynttilä, sisustus

Tämä koti on palvellut meitä hyvin. Innostuin tarttumaan kameraan, kun lapset toivat pihalta kimpun päivänkakkaroita. Lokakuu ja päivänkakkarat eivät ole tyypillisin yhdistelmä, mutta minulle kukat toivat vähän kuin viimeisen tuulahduksen kesältä. Ajatelkaapa, että takana on jo useampi pakkasyö ja niin vain nuo urheat kukkaset ovat ponnistelleet kohti valoa ja aurinkoa. Ihaltavaa sinnikkyyttä!

päivänkakkara
eames DSR, iittala, ikea
Ikea lisabo, pöytä, eames DSR

Samaa sinnikkyyttä treenataan täälläkin rakentamisen loppusuoralla. Ja kun aloitan muuttolaatikoiden pakkaamisen, mieli ei tällä kertaa ole oikeastaan lainkaan haikea, vaan fiilis on vähän kuin voittajalla.

Aurinkoa viikkoosi

Jenni

P.S. Onko jotakin, mitä haluaisit tietää rakennusprojektistamme? Otan ilolla vastaan postaustoiveita, joten kerro ihmeessä jos haluat kuulla jostakin asiasta lisää?

Comments

Unna
Reply

Olisi kiva ylipäätään nähdä miltä raksallanne näyttää. Mielenkiinnolla olem niitä kuvia odottanut ja melkein jo luovuttanut odottamisen 😀 😀

Jenni

Moi Unna! Hyvä ja aiheellinen toive, täällä pääset näkemään aika tarkkaan tilanteen: http://www.talosanomat.fi/talo-taika-tasoitustyot-savypohdintaa/ Tai aikalailla tuolta raksalla ulkopuolisen silmin vielä näyttää, maalaukset tosin loppusuoralla ja laatoitukset hyvässä vauhdissa, joten niistä kuvia kun raiaan vähän! Nyt raksa on niin täynnä tavaraa, keittiö muun muassa paketissa olohuoneen puolella, joten ihan tämän ajan kuvia pitää malttaa vielä hetken odottaa 🙂

Suosittelen ottamaan seurantaan @talosanomat snapchat-tilin, josta pääsee seuraamaan reaaliaikaisia otoksia raksalta! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website