Kotikuvia pitkästä aikaa

IMG_9552

Sisäinen sisustajani on viime kuukaudet uinunut syvää unta. Raksalla ollaan siinä vaiheessa, että sisustussuunnitelmien konkretisoituminen vie vielä aikaa ja täällä väliaikaisessa asunnossa olen keskittynyt lähinnä raivaamiseen ja tontilta kantautuvan hiekan lapioimiseen takaisin pihalle.

Kaunis valo innoitti minua kuitenkin nyt napsimaan alakerrasta muutamia kuvia samalla kun kuvasin eskarin päättänyttä pikkuneitiä. Kesä näkyy sisustuksessa lähinnä siinä, että sisustusjuttuja on esillä vielä tavallista vähemmän. Ilmavaa ja raikasta, sellaisesta kesäilmeestä tykkään. House of Rymin monitoimipeitto/pyyhe/pöytäliina on ainut sisustusostokseni pitkään aikaan. Kevyt kesäpeitto sopii niin mukaan piknikille (ainakin pari perinteeksi muodostunutta piknikkiä mahdutetaan tämänkin kesän kalenteriin) kuin lämmittämään hartioita illan viiletessä.

Erilaiset kassit ja pussukat ovat käteviä kaikenlaiseen säilytykseen ja näyttävät samalla sisustuksessa kivalta! Tämä korikassi Ikeasta.
Erilaiset kassit ja pussukat ovat käteviä kaikenlaiseen säilytykseen ja näyttävät samalla sisustuksessa kivalta! Tämä korikassi Ikeasta.
IMG_9530
Monitoimipeitto
IMG_9536
Kohta koululainen <3
Syntymäpäiviltä jäänyt koriste killuu katossa vieläkin, kertoo sisustusaktiivisuudesta jotakin sekin!
IMG_9518

Oikeastaan on ollut ihan kiva antaa sisustusasioiden vain olla ja uinua, syksyllä taas mennään ihan uudella innolla, kun uuden kodin sisustaminen alkaa.

Nyt näyttäytyy myrskyennustuksista huolimatta aurinko, joten pakkaan lapset autoon ja hurautan raksalle jätskikaupan kautta,

XXX

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website