Koululaisen huoneessa

IMG_9937-2

Esikoinen peri tyttäriltä lastenhuoneen, joka pienillä muutoksilla saatiin oikein kelpoiseksi koululaiselle! Muulla ei ole väliä, kunhan huoneesta löytyy pehmoinen säkkituoli ja paikka aika käsittämättömälle määrälle Aku ankkoja (Joista kaikki on tietenkin tarpeen säilyttää, vaikka sivuja ei olisi jäljellä enää montakaan). Eikä poika nyt kovasti vastustellut, kun Xbox päädyttiin myös sijoittamaan huoneeseen..

IMG_9931
IMG_9941
IMG_9937-2

Ratsastusharrastus on tarttuvaa lajia ja äidin lisäksi heppahommiin lähtevät meillä nykyään kaikki lapset. En vastustele, harrastus, jossa yhdistyvät ulkoilu, liikunta ja eläimet on sopiva ihan jokaiselle!

Aakkosista koostuva seinätarra (josta ei muuten yhä vieläkään löydy ääkkösiä..) ei vielä toistaiseksi ole aiheuttanut keskusteluja mahdollisesta lapsellisuudestaan, joten olemme antaneet sen olla. Julisteita ja kortteja lapset ovat saaneet teippailla vaatekaappien oviin, joista niitä on helpompi irrotella.

Tässä huoneessa asuu tyytyväinen koululainen, joka ei vielä ainakaan ole liimannut oveen pääkallokylttiä varoitusten kera, vaan pitää oven rempseästi selällään!

Jenni
IMG_9936

Leave a comment

name*

email* (not published)

website