Kuin Piemontessa

Bistro1
Bistro2

Olette saaneet lukea Putiikkipäivämme kuulumisista useamman bloggaajan toimesta. Minä jaan kanssanne vielä hiukkasen tunnelmia päivän loppuhuipennuksesta. Neljän tunnin jaloilla olon jälkeen saimme istahtaa Figaro Winebistron tunnelmalliseen kabinettiin.

Figaro Winebistron sisustuksesta on vastannut suunnittelija Kaisa Blomstedt. Ja jos Kaisa on tavoitellut Piemonten paahteisten viinilehtojen tunnelmia, hän on onnistunut loistavasti. Tämän Italian ihailijan tunnelma vei ainakin mennessään. Ympärillä iloisesti pulputtava naisjoukko varmasti auttoi lähes autenttisen kokemuksen saavuttamisessa.

Allekirjoittanut ei tapansa mukaan maistellut talon viinejä, mutta sitäkin suuremmalla nautinnolla talon tarjoaman tapaslautasen antimia. Lautaselta löyty pitkään kypsytetyn juuston lisäksi muun muassa oliiveja, ilmakuivattua kinkkua ja viikunahilloketta. Eli voin suositella paikkaa mainiosti myös niille, jotka valitsevat juomista alkoholittoman vaihtoehdon.

Wine Bistro tarjoaa oivaa ensiapua Italiannälkään. Parhaan kokemuksen taatusti saat, kun otat meidän laillamme mukaan joukon samanhenkisiä tovereita ja unohdat kellon kotiin!

Jenni

bistro4
Bistro3

 

Comments

Iisa
Reply

Wine Bistro on ihana paikka! Kivasti kuvailit paikkaa. Ah, Italia 🙂

Jenni

Ah Italia, tosiaan! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website