Kukista ja hyvistä tyypeistä!

Takaterassille on tullut jo ihan kesä, kun istutin viikonlopun kukkaostoksia ruukkuihinsa. Maljaköynnös saattaa puutarhurin mukaan kohota jopa usean metrin mittoihin, itse en ihan niin kunnianhimoisia keppejä kuitenkaan tohtinut köynnöskukan juurelle laittaa.

IMG_7051
IMG_7049
IMG_7055

Jotenkin minua viehätti tuo aika perinteiseksi ja romanttiseksi mielletty ruusu. Tuo upea vanhan ajan vaaleanpunainen on vaan niin kaunis sävy!

IMG_7069_2
IMG_7058-2
IMG_7069
IMG_7057-2

Metallihylly ja tarjoiluvaunu pääsivät keittiöstä ulkoilemaan, nyt muuten sisällä on ihanan väljää ja ilmavaa! Vähitellen ajattelin kerryttää hyllylle erilaisia yrttejä, joita on sitten kiva napsia vaikkapa salaatteihin.

IMG_7063
IMG_7061

Puutarhasta nouseva uusi elämä on tuntunut tänä keväänä erityisen lohdulliselta ja tärkeältä. Kiertelen kukkapenkkejä jokailtaisella kierroksella ja ihastelen miten niin moni kasvi onkaan selvinnyt jälleen pitkästä ja pimeästä talvesta.

Onneksi on olemassa paitsi tuo puutarha, ympärillä ihania ihmisiä! Yksi sellainen vieraili luonani eilen. Täältä pääsette jo näkemään, kuka iloinen energiapakkaus nappasi mukaan jälkikasvunsa ja hurautti meidän pöytämme ääreen maailmaa parantamaan! Suorastaan punastuttaa nuo kauniit sanat mitä Modernisti kodikas-blogin Kerttu kodistamme ja vierailusta meillä kirjoitti. Mutta tunne on kyllä molemminpuolinen, mielettömän hienoa, että on ihmisiä, joiden kanssa yhteinen sävel löytyy heti! ♥ Bloggarilla on tietenkin omallakin muistikortilla muutama kuva vierailusta, mutta niistä ja vähän ajatuksia bloggaamisestakin lisää huomenna!

Nyt kutsuu sauna ja uni, Hyvää yötä ystäväiset!

Jenni

IMG_7068

Comments

Katri
Reply

Kauniita pihakuvia, ja kuulostaa niin mukavalta teidän treffit!

Jenni

Kiitos, ja kyllä kivaa oli! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website