Kukkia ja purkkeja

Blogi_kukka1

En malta olla jakamatta näitä kevään ensinmäisiä istutuksia kanssanne. Kaikki ennakkoluulot ja raja-aidat on rymisten kaadettu, kun istutin punasaviseen ruukkuun pelargonian! Molemmat saattaisi mieltää vaikka mummoiluksi, mutta kyllähän mummot ovatkin aina tienneet mikä näyttää hyvältä!

Toisaalta mummoiluun on mukava yhdistää jotain modernia ja vähäeleistä. Siksipä meidän istutuksissamme näky tänä kesänä myös lehtikasveja ja betonia. Haaveilen muuten myös betonipenkeistä, joita voisi sinne tänne puutarhaan asetella. Niille olisi mukava välilllä istahtaa ihailemaan aikaansaannoksiaan (tahi ihmettelemään, että mikä on kun ei kuki ei..)

Blogi_kukka2
Blogi_kukka3

Nyt pyydän teitä hihkaisemaan, jos puutarha-aihe on ajankohtainen siellä ruudun toisella puolen? Entäpä mitä te haaveilette omaan puutarhaanne tai parvekkeellenne ensi kesäksi?

Jenni

Comments

Mari
Reply

Pelargoniat,hih! Ne on minullekin merkinneet aina mummoilua, olihan oman mummolanikin veranta niitä pullollaan ja tuoksu(haju) sen mukainen. Pikkutyttönä vannotin etten niihin tule koskaan kajoamaan, mutta kas kummaa. Jotenkin ne ovat alkaneet tuntua aika symppiksiltä. Jospa hankin tällekesälle siis parit pelargoniat ja ensikesänä voisin toisen ”en ikinä” myytin rikkoa ja hankkia ensimmäiset kotieläimet. Eikös pari munivaa ja potpottavaa kanaa olisi aika herttaisia!

Jenni

Kanoista mekin olemme haaveilleet, mutta jospas tämä kesä nyt on kuitenkin pupukesä! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website