Kukkiva kevät

Ainakin, jos tsiigailee meidän eteisen naulakkoa. Keskimmäisen iloisen kirjava kukkalippis on niin herkullinen, että siitä voisi vaikka vähän haukata. Ei paljoa tarvitse käyttää mielikuvitusta, kun näen jo ruskettuneet tyttöset lippikset päässä kesämekoissaan ja varpaanvälit hiekassa hyppimässä ruutua pihakiveyksellä. Silloin tuuli heiluttaa huoletonta kesätukkaa ja talvi on niin kaukana, ettei sitä oikein edes muista. 

the dots, eteinen, Hm lippis
The dots, eteinen, hm lippis

Ah, vielä on muutama viikko maltettava ja tyydyttävä roikuttamaan lippistä naulakossa! Eteinen täyttyy vähitellen myös kevätkengistä ja -takeista. Nyt kun vielä lopullisesti aamupakkaset olisivat ohi, niin talvivarusteet saisi kantaa pesun kautta varastoon!

IMG_0310
Hay Loop, the Dots
The dots, hay loop
Tämä upea printti on Sari Pelhon käsialaa!
Tämä upea printti on Sari Pelhon käsialaa!

Omasta mielestäni kauniit vaatteet ovat mitä parhaimpia sisustuselementtejä. Olen huono käyttämään värejä sisustuksessa muuten, mutta iloiset vaatteet naulakossa tai hedelmät keittiön tasolla tuovat juuri mukavaa keväistä poreilua sisustukseen! Mitäs te tuumitte neidin riemunkirjavasta lippiksestä?

Ihanaa aurinkoista tiistaita!

Jenni

Hm lippis

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Pikku tytöillehän sopii mikä vaan päähän 🙂 eri asia vähän itelle.
Meillä välillä kuistissa on sellainen kaos, ettei dotsit ja naulakko pahemmin näy ja lattiapintakin on peitossa kengistä…no sehän on vain elämää. Joskus meinannut ottaakki kuvan blogin puolelle ns. kaos kuistissa. Se on vain kumma, ettei kaappiin saada takkeja ja kenkätelineeseen kenkiä…välillä pitää raivon vallassa hermostua ja muutama ärrä pää päästää 🙂

Jenni

Totta, itseäni on vaikea kuvitella tuossa kukkalippiksessä! Ja juuu, siltähän se eteinen vähän turhan usein näyttää, mutta silloin pitääkin ikuistaa kuvaan kun kerrankin on vähän siistimpää! 😉

Leave a comment

name*

email* (not published)

website