Kurkistus kotitoimistoon

Kotitoimisto erillään varsinaisista asuintiloista on kyllä iso positiivinen muutos! Parasta on tietenkin se, että työnteolle on oma sille tarkoitettu tilansa ja samalla rajautuu luontevasti työ – ja vapaa-aika paremmin. Tilaa on juuri sen verran, että myös mies voi tehdä etätöitä toimistossa. Kaikin puolin siis iso satsaus elämänlaatuun tämä kymmenen neliötä!

Toimisto on toistaiseksi vailla kunnollista sisustajan käden kosketusta, huoneeseen on tuotu nyt lähinnä työnteolle välttämättömät kalusteet, mutta paljon tarpeellista puuttuu vielä. Tila on kapea ja korkea, joten kaikumisen vähentämiseksi on ikkunoihin laitettava kunnolliset verhot. Lisäksi tilaan täytyy saada säilytystilaa papereille ja kuvauskalustolle.

kotitoimisto
kotitoimisto

 

Pöytälevynä toimii toistaiseksi vaneri, mutta tarkoituksena on vaihtaa tilalle pöytään kuuluva kansi, jotta pöydän säätömahdollisuus saadaan käyttöön. 

 

tarjoiluvaunu

 

Luulen että kotitoimisto kaipaisi myös pientä söpöä kahvikonetta.. 

tarjoiluvaunu

Työnkuvani koostuu tällä hetkellä kuvaamisen lisäksi erilaisten sisältöjen suunnittelusta ja tuottamisesta. Luovasta työstä huolimatta oma tapani työskennellä on aika perinteinen jo ihan sen vuoksi, että lapsiperhearjessa epäsäännöllinen työrytmi olisi käytännössä hankala toteuttaa. Tai en tiedä hankalasta, mutta luontevimmin työskentelen itse virka-aikaan. Lapset ovat oppineet vuosien saatossa kunnioittamaan työaikaani niin, että he tietävät, että vaikka olen kotona, olen silti töissä. Nyt tämä tietenkin on paljon helpompaa kun toimistotila sijaitsee omassa rakennuksessaan. 

sarjaton

Löytyykö sieltä muita kotitoimistossa työskenteleviä?

Jenni

Comments

Ullaterttu
Reply

mikähän lienee tuo mukavan näköinen tuoli?

Jenni

Hei, tuoli on Futran mallistosta, erilaisia malleja löytyy täältä :http://www.futra.fi/

Leave a comment

name*

email* (not published)

website