Kurkistus vuokrakotiin

Tulppaanit

On muuten hassua tämä asuminen täällä väliaikaisessa kodissa, kun koko ajan tietää, että täällä ollaan, jos kaikki hyvin sujuu, vain pieni hetki. Toisaalta vaikka tiedän, että asunto on väliaikainen, olen ripustellut tauluja seinille ja verhot ikkunoihin. En näemmä osaa asua niin, etten ollenkaan sisustaisi. Ajattelin kyllä etukäteen, että asuminen täällä on eräänlainen sisustamisen välivuosi, mutta olin vähän väärässä. Ihan yhtä lailla tekee tännekin mieli laittaa kivoja juttuja esille.

Keltainen Keinutuoli

Asunto on kohtuullisen uusi, joten kaikki pinnat ovat olleet ihan siistejä. Tykkään myös erityisesti siitä, että asunto on kahdessa kerroksessa, se saa kodin tuntumaan 70 neliötään suuremmalta. Miinuspuoli on ehdottomasti tuo minimalistisen pieni eteinen, joka varmasti vaikuttaisi myös ostopäätökseen, jos suunnittelisin rivitaloasunnon ostamista. Eteisessä on siivouskaapin lisäksi yksi hengarikaappi takeille, joka on kyllä meille ihan liian vähän.

Anno, Artek, ritiläpenkki
eames, ikea
Keltainen keinutuoli, virpi mäkinen, Ikea

Keittiöön on valittu valkoisten kaapistojen kaveriksi tumma välitila ja työtaso. Toimivat arjessa ihan mukavasti, sotkut eivät juuri näy. Pienillä päivityksillä, kuten esimerkiksi ovien vetimien vaihdolla ja loistoputkien vaihtamisella tätä keittiötä saisi raikastettua kivasti. Kaappitilaa on pieneen keittiöön saatu niin paljon, että minulla on osa kaapeista tyhjillään tai täynnä jotakin ihan muuta kuin keittiöön kuuluvaa tavaraa.

keittiö, työtaso
Annon puulaatikko toimii hyvin leipälaatikkona!
Annon puulaatikko toimii hyvin leipälaatikkona!
parketti, työtaso, keittiö
keittiö, asetelma

Olohuone on tässä asunnossa kivan kokoinen, normaalia hiukkasen korkeampi huonekorkeus on myös ehdottomasti plussaa. Ruokailutilaa tänne jää sen sijaan vähänlaisesti, eikä esimerkiksi kuuden hengen ruokapöytä välttämättä toimisi tilassa kovin hyvin. Nykyinenkään pöytä ei tunnu kunnolla istahtavan paikalleen.

Hem key
mademoiselle

Yläkerrasta nappaan kuvia heti kun ehdin (lue, saan raivattua pienet tilat niin, että kuvia viitsii ottaa). Kaiken kaikkiaan olemme sujahtaneet tänne vuokrakotiin yllättävän hyvin, tosin en tiedä mitä mieltä naapurit ovat, sen verran äänekäs tämä meidän Kiljusen herrasväki on..

Pärjäilkäähän pakkasessa,

Jenni

Comments

S-beauty of life
Reply

Siis wooow! Aivan upean näköinen koti ja keittiö on ihana!! Muuttaisin heti :))).

Jenni

No voi kiitos! <3 <3

Kati Jokiniemi
Reply

Hei, kertoisitko mistä teidän keittiön pöytä on ostettu? Näyttää mahtavalta ja olisi just nappi löytö uudeksi pöydäksi.

-Kati

Jenni

Moi Kati! Keittiönpöytä on Ikeasta, nimeltään Lissabo. KOhtuuhintainen ja kaunis myös minun mielestäni! Uudessa kodissa pääsee toimittamaan sitten työpöydän virkaa!

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Oikein kiva ja kodikas väliaikainen koti 🙂 Kauniita tavaroita, huonekaluja ja ihana värimaailma, niin ei voi olla kuin kaunis kokonaisuus.

admin

Kiitos kaunis Päivi! <3

Marika
Reply

Tosi kivalta näyttää! Sinulla on kiva rauhallinen ja tasapainoinen tyyli sisustaa. Ja minun silmään ruokapöytä on oikein hyvä tuossa 🙂

Jenni

NO voi kiitos palautteestasi! Ruokapöytä näyttää tuossa ihan hyvältä, mutta on jotenkin niin lähellä olohuonetta ja toisaalta seinää, että kolina välillä käy, kun kaikki yrittää yhtäaikaa istumaan! 😀

Ruut
Reply

Näyttää ihanalta.

admin

Voi Kiitos! <3

Sanna
Reply

Mistä tuo ihana tyyny on?

Jenni

Tarkoitatko beigeä tyynyä, jossa mustalla kuviointi? Se on Annon valikoimista Kodin Ykkösestä! 🙂

Iitu
Reply

Ihana sisutus! Mistä nuo harmaat tyynyt on ostettu?

Jenni

Hei!JA kiitos! <3 Pitkula harmaa tyyny on Ikeasta, samettinen H&M Home!

Teresa
Reply

Aivan ihana sisustus ja tunnelma on teillä tässäkin kodissa! Valkoinen ja vaalea puu vaan ovat lyömätön yhdistelmä. Kenenköhän maalaus on tuo mustavalkoinen tarjoiluvaunun yllä? Todella kaunis maalaus, kelpuuttaisin meillekin!

Niina
Reply

Moikka!
Teillähän näyttää tosi kauniilta väliaikaiskodissakin! Valoisaa ja raikasta!

JohannaL
Reply

On teillä kaunis vuokrakotikin <3

Jenni

Kiitos kaunis! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website