Kuulaita sävyjä ja ladatut akut

Iltaa ihanat ihmiset!

En olisi ennen joulua uskonut sanovani tätä, mutta tällä hetkellä mietin oikeasti, että Tervetuloa kevät – olen valmis! Ennen joulua tuntui, kuinka takki on kertakaikkisen tyhjäksi puristettu, niin paljon syksyyn mahtui tiukkoja käänteitä. Muutto tähän väliaikaiseen kotiin kuului ehdottomasti niihin tiukkoihin käänteisiin. 170 neliöstä 70 neliöön mahtuminen vaati paitsi tavaroiden ankaraa karsimista, myös hyvin tarkkaa pakkaamista. Muuton ohessa tapahtui samaan aikaan taloprojektin kannalta paljon merkittäviä asioita, rakennusluvan jännittämistä, tontin pohjatöitä ja lopulta perustusten tekoa! Ja tietenkin, molemmilla meistä sattui työrintamalla myös varsin tiivis jakso, paljon reissaamista ja deadlineja ennen joulua. Kaikesta kuitenkin selvittiin, joulu levättiin ja nyt akut tuntuvat huomattavasti joulukuuta täydemmiltä.

Olen selaillut uusinta Asun-lehteä nyt Loppiaisena ja pää pursuaa ideoita ja haaveita uuden kodin varalle! Yhä vain vaalea puu, valkoisen eri sävyt ja lämpimät harmaat kiinnostelevat. Mausteeksi muutama kylläinen värisävy tai kuosi, ehkä jopa kukkatapettia johonkin, siinäpä lienee resepti meidän sisustussoppaan.

vaaleatammi2
kuosit3

Viimeiset joulukoristeet laitettiin tänään kaappeihin odottamaan uutta kotia, jotenkin oli lämmittävä ajatus, että kaivan toivon mukaan koristeet tosiaan vasta uudessa kodissa esille! Minkälaisissa tunnelmissa siellä on siirrytty uuteen vuoteen? Joko keväinen sävymaailma on hiipinyt mieleen? Nyt täällä kutsuu uni, huomenna on oltava iskussa jo kukonlaulun aikaan.

Hyvää yötä tai huomenta sinulle, milloin nyt satut linjoilla olemaan!

 Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Eilen selailin yhtä sisustuslehteä ja laitoinki jo kevään sisustusta ajatellen muutaman jutun tilaukseen eli kevät tuli heti mieleen kun kuusi lähti pihalle ja sain kaikki joulukoristeet riisuttua pois. Ihanaa alkaa pikku hiljaa odotteleen kevät hankeja ja aurinkoa,vaikkakin täällä nyt pakkasta -28 astetta. Teillä kiva saada ensi jouluna uuteen kotiin laittaa joulua. Hyvä kun olet saanut levätä ja ladattua loman aikana akut täyteeen, paljon on teillä asioita tapahtunut 🙂 Kivaa kevättä teille ja tsemppiä rakennusprojektiin <3

Asta V
Reply

Hei ja kiitos ihanasta blogista ihana on seurata tätä uutta rakennusprojektia; se mikä siitä tekee vielä hauskimman on se että rakennatte tyylillisesti ja osittain värimaailmaltaan hyvin samanlaista taloa johon itse muutamme 3 viikon päästä minä en saanut aikaiseksi pitää minkäänlaista rakentajablogia mutta ehkäpä saan jotakin rykäistyä instaan kunhan olemme asettuneet taloksi. Tsemppiä teille projektiin ja täällä päässä seurailen homman etenemistä.

Jenni

Onpas hauska sattuma! Laita ihmeessä minulle kuvia vaikka sähköpostiin jos viitsit niin saan fiilistellä teidän jo aika paljon valmiimpaa kotia? 😀 jenni.moilanen@talosanomat.fi

Asta
Reply

Minäpä laitan kun saadaan ulko-ovi paikalleen 🙂 on sitten ulkoakin päin muutama kuva. Portaita vielä odotellaan niin sit alkais kaikki olla valmista.

Jenni

Kivaa, odottelen innolla! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website