Kuulumisia

Tiedän, että sairastelukuulumiset eivät ole mielenkiintoista luettavaa, mutta totean vain, että tänään ensimmäisen kerran tällä viikolla kuumemittari näytti säädyllisiä lukemia ja taidanpa ottaa sen influenssarokotteen ensi vuonna. Hirveä tauti!

Voimat kuitenkin palailevat hiljalleen ja yhtä jos toista mielenkiintoista on teillekin tulevina viikkoina tarjolla. Kävin kuvaamassa tyylikkään myynnissä olevan kodin tuossa hiljattain, siitä näette kuvamateriaalia ihan lähiaikoina. Lisäksi vieraillaan ensi viikolla nuoren perheen ihanassa, keveästi ja modernisti sisustetussa kodissa! Olen myös haastatellut talosuunnittelun asiantuntijaa, joten saatte kuulla, mitkä ovat ammattilaisen vinkit rakentamisesta haaveilevalle!

IMG_5207
Tämä kaveri toivottaa raksalle saapuvat tervetulleeksi! Aika sympaattinen, eikö?
IMG_5212

Tämä viikonloppu keräillään kuitenkin voimia ja toivotaan, että me olisimme tautirintamalla oman velvollisuutemme hoitaneet!

Rentouttavaa viikonloppua,

XXX Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

No, on vain sitkas tauti teillekkin iskenyt ja toivottavasti on äkkiä selätetty. Ei kiva :(. Uutta parempaa viikonloppua sinne ja voima halit täältä lumisesta Torniosta sinne <3

Jenni

Kaunis kiitos Päivi! Tämä oli kyllä harvinaisen kova tauti, jota parannellaan vieläkin 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website