Lämmin valo

Lammintavaloa1

Nyt se on täällä, ihan virallisesti. Se tulee varkain, elokuun vika, ja vie ainakin meikätytön mennessään. Lenkkipolkukin kutsuu tai suorastaan vaatii taas vetämään lenkkaria tassuun. Juokseminen tuntuu sopivan kirpeässä säässä juuri siltä miltä kuuluukin.

Itse tunnustaudun ilman muuta pedanttipirkoksi ja kesän jäljiltä epärytmiin saatettu kroppa ja arki saadaan soimaan syksyn tullen taas oikeassa tahdissa. Tottahan se vaatii hiukan tuskanhikea ja akrobatiaa, mutta pienen kipuilun jälkeen taas muistan, että tämähän tosiaan oli se minun juttuni. Kesä, niin ihana kuin se onkin, aiheuttaa itselleni vaikeasti kuvailtavan epämääräisen olotilan. Olisin niin mielelläni boheemi ja huoleton, mutta ei, niin kivaa kuin se olisikin, olen tylsä rytmiraija.

No sauna, juoksussa väsyneet lihakset ja tämä lämmin valo ovat kyllä aikataulujen lisäksi aika merkittävä tekijä siinä, miksi se syksy on minun juttuni. Pitäisköhän muuten laittaa kynttilänsytytyskin kalenteriin, että muistaisi tehdä tätä useammin..

Rentoa lauantai-iltaa,

Jenni

Lammintavaloa2
LAmmintavaloa3

Comments

Inka
Reply

Oi, kuinka kiva tuolla onkaan pistellä juoksuaskelia kirpakoituvassa syyssäässä. Ja kynttilöitä pitäisi myös muistaa sytytellä useammin.

Jenni

Jotenkin lenkit maistuvat niin paljon paremmalle syksyllä, kumma kyllä 🙂 Kynttilät ovat kyllä ihan ehdoton juttu pimeneviin iltoihin!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website