Lastenhuoneen aakkoset

makkari7

Laiskaa äitiä voi syyttää, jos lapsemme eivät osaa aakkosia Z-kirjaimesta eteenpäin. Kolme vuotta on ollut työn alla etsiä/tuunata puuttuvat kirjaimet tuonne seinällä olevien aakkosten loppuun. Taitaa seinäteksti lähteä kokonaan ennen kuin saan loput kirjaimet seinälle!

Omassa huoneessani oli lapsena ruusutapetit. Pieniä ruusuja, joita kiersivät kolmionmalliset pienet köynnökset. Muistan yhä, montako lehteä oli yhdessä kolmiossa. 47 kappaletta. Illalla nukkumaan mennessäni nimittäin laskin pikkuruisia köynnöksen lehtiä, uudestaan ja uudestaan. Ja jos ruusuja tuijotti tarpeeksi intensiivisesti, muuttui koko tapetti kolmiulotteiseksi ja ruusut nousivat jännittävästi ylös seinästä. Saattoi johtua väsymyksestäkin. Tai silmien hajataitosta, mutta hienolta se näytti.

Todennäköisesti omat lapseni lukevat aakkosia, uudestaan ja uudestaan. Ja unohtavat sitten koko loppuelämänsä aakkosten kriittiset viimeiset kirjaimet. Huh hui mikä kauhuskenaario, taidanpa sittenkin alkaa askarrella.

Kepeää keskiviikkoa ystäväiset!

Jenni

makkari8
makkari6
makkari2
makkari10

Comments

Mari
Reply

Kiva muisto:)! Eikait se niin just, parjaavat varmasti elamassa ilman viimeisia aakkosiakin! Siella nakyy olevan taas jotain herkkuja tarjolla lastentoimesta:) keitot porisee liedella!

Jenni

Aika lailla just talla tavalla Mari! ;D

JohannaL
Reply

Onpa ihana huone ja nuo kolmiot ikkunan ympärillä ovat tosi makeet!

Jenni

Juu, tykkään itsekin kovasti minttuisista kolmioista! 🙂

Ride
Reply

Ihanan näköinen lastenhuone!

Jenni

Kiitos Ride <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website