Lastenhuoneet

Yläkertaan on valmistumassa huoneet tyttärille, tai oikeastaan kahdenkymmenen neliön huone on jaettu kahteen osaan puolikkaalla seinällä. Näin maksimoimme valon määrän, mutta huoneet tuntuvat kuitenkin ihan omalta.

Kerrossänky meni myyntiin ja nyt tyttärille on hakusessa uudet sängyt. Tai vanhat, etsin nimittäin tytöille vanhoja rautasänkyjä, saa vinkata, jos sinulla sattuu olemaan sellainen tarpeettomana! 😉 Vanhempi kaipailee myös omaa koulupöytää. Huoneiden väritys on, ylläri ylläri, vaalea. Lattia on valkoinen, seinille ehkäpä vaalea harmaata. Tai jos oikein villiksi heittäydytään voisi huoneista osan tapetoida. Keräsin kollaasiin juttuja, mitä voisi olla tulossa. Nyt huomaan, että silmää miellyttävät hillityt värit ja lempeät kuosit. Tyttäret taitavat olla samoilla linjoilla. Tooosi paljon pinkkiä oli neljävuotiaan ainut toive.

Kuvat   täältätäältä, täältätäältä ja täältä

 

Miten mukava onkaan suunnitella ja sisustaa ihan puhtaalta pöydältä, muistuu taas raksa-ajat mieleen! Se toteutuuko suunnitelmat onkin ihan toinen tarina! Lopputuloksesta lupaan kuitenkin ilman muuta kuvia.

Jenni

Comments

Jenni

<3 <3

A-L
Reply

Ikealla on ainakin joskus ollut valkeita rauta(?)sänkyjä mallistossa.. Mielenkiinnolla odottelen myös kuvia, varsinkin nyt, kun itselläkin vastaavanlainen projekti tiedossa 🙂

Jenni

Meiltä löytyykin jo Ikean Minnen sänky, tosi kiva sekin! Nyt etsin jotakin oikeasti vanhaa! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website