Lisää lemppareita

IMG_9387

Olen kai aika usein todennut, että erityisen kauniita ovat huonekalut ja esineet, joille tarinaa ja elämää on kertynyt enemmänkin. Moderniin ja skandinaavisen sisustukseen ne kuuluvat mielestäni aika välttämättöminä kerroksellisuuden tuojina. Sama pätee ulkona sisustamiseen. Ja tähän pihakeinuun, jolle ikää on kertynyt reippaat kolme vuosikymmentä.

Vanhemmiltani tarpeettomaksi jäänyt keinu muutti meille jatkamaan elämäänsä, ja on ollutkin riippukeinujen ohella pihan käytetyin kaluste. Muistan kun alle metrisenä nappulana otin samassa keinussa vauhteja niin, että laitojen laudat kolisivat. Nyt koitan sulkea suuni, kun omat lapseni testailevat keinun maksiminopeuksia. Hullunkurista.

IMG_9383

Mustana perinteinen pihakeinu saa mielestäni hauskan modernin vivahteen. Yleensä roudaan keinuun muutaman tyynyn ja kahvikupillisen ja istahdan hetken puutarhatöiden lomassa. Illalla viimeiseksi, kun käytän koiran ulkona, istuskelen tässä hetken yöilmaa haistellen. Silloin kaikki tuntuu aina olevan erityisen hyvin kohdallaan.

Taidanpa hipsiä sinne taas. Hyviä unia!

Jenni

IMG_9375
IMG_9407

Comments

Saija
Reply

Tuo mustahan antaa keinulle ihan uuden ulottuvuuden. Enemmän pitäisi miettiä ensin vanhoja tavaroita poisheitettäessä, että saisko se uuden elämän tuunaamalla.

Jenni

Olen samaa mieltä, pelkkä maalaaminen voi tehdä jo ihmeitä! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website