Luukku 12 helpot DIY joulukortit

Joulukorttiperinne on ihana! Joulukalenterin 12.luukusta paljastuu superhelppoja ja simppeleitä joulukorttiaskarteluja skandinaaviseen makuun. Sukulaisille ja läheisimmille ystäville meiltä on lähtenyt jo vuosia joulukortti valokuvasta, mutta esimerkiksi opettajille, naapureille ja muille tuttaville on kiva askarrella joulukortit itse.

Olen poiminut vuosien varrella Pinterestistä, askartelulehdistä  ja blogeista talteen helppoja ja yksinkertaisia korttiohjeita, joihin tarvikkeetkin löytyvät lähes kaikki kotoa valmiiksi. Nämäkin korttimallit ovat varmasti jossakin vuosien saatossa vilahdelleet, mutta vähintään muistin virkistykseksi muutama. Niin kuin kuvista voi päätellä, kuusikortit ovat minun makuuni!

Näihin kortteihin tarvitset:

Liitutaulutarraa (Clas Ohlsonin keittiöosastolta edullisesti)

Liitutaulutussin

Washiteippiä

Kartonkia

Minipyykkipoikia

Pakettikortteja

 

Jenni

 

P.S. Muistithan, että tänään on viimeinen päivä, kun joulukortit voi lähettää postin punaisessa kuoressa vähän edullisemmin!

P.S.S. Erittäin hyvä vaihtoehto on sujauttaa kuoreen valmis joulukortti, esimerkiksi nämä Rillan kortit ovat ihania. Korttikauppa aukeaa 2018, mutta kortteja voi tilata jo nyt suoraan Rillalta

Leave a comment

name*

email* (not published)

website