Mitä kuuluu Talosanomien jouluun?

One nordic key pöytä, sohvapöytä, tuoksukynttilä

Syksyn mittaan olemme saaneet kurkistella toinen toistaan upeampiin koteihin. Esittelyssä on ollut monen eri talovalmistajan tai rakennusliikkeen rakentamia laadukkaita, aitoja ja persoonallisia tyytyväisten asiakkaiden koteja. Lisäksi olette kuulleet, mitä puuseppä ajattelee tämän päivän rakentamisesta ja sisustamisesta!

kollaasi

Nyt on aika laskeutua jouluun ja rauhoittua viettämään varmasti vuoden tunnelmallisinta juhlaa. Talosanomiin kannattaa kuitenkin kurkistella myös joulunpyhinä. Esittelemme teille nimittäin kaksi hurmaavaa terassia, jotka on sisustettu sopivaksi talvitunnelmaan!

joulukuusi

Myös Talosanomien toimittajan torpassa rauhoitutaan joulutunnelmaan, joka syntyy tutuista, turvallisista ja yksinkertaisista asioista. Kuten perunalaatikon tuoksusta, joka leijailee parhaillaan uunista tai päiväunista, joista ensimmäiset nukutaan todistettavasti jo ennen puoltapäivää. Joulusiivouksia täytynee vielä alkuviikosta toteuttaa, mutta stressiä emme suostu niistä ottamaan.

Suloista sunnuntaita, täällä on ainakin vähän voittajafiilis. Pitkä pimeä syksy alkaa virallisesti olla takanapäin, nyt on aihetta juhlaan!

Jenni

joulukuusi
hay lounge chair, porontalja
neilikka
joulukuusi, christmas tree
paketointi idea
Takka, nunnauuni

Comments

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Niin kaunista joulutunnelmaa teillä<3 Toivotan koko teidän perheelle rauhallista joulua♥♥♥

Jenni

Voi Kiitos Viivi, tunnelmallista joulua myös teidän perheelle! <3

Vekarus
Reply

Kaunis kuusi! Meilläkin se saatiin tänään koristeltu. Ihanaa joulua!

Jenni

Samoin teille, ihanaa joulunaikaa! 🙂

Ruut
Reply

Hyvää ja rauhallista joulua Jennille <3

Jenni

Kiitos samoin sinulle Ruut! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website