Modernisti kodikasta

IMG_0061

Olipa eilen piristävä iltapäivä. Kyläilin nuorimmaisen kanssa varmasti teistäkin monelle kuvien kautta tutussa paikassa, aurinkoisen Kertun kodissa. Aika kului niin siivillä, että hyvä ettemme myöhästyneet kuopuksen kaverin synttäreiltä. Hyvässä seurassa ajalle tuppaa käymään sillä tavalla. Tytöillämme synkkaa hienosti ja vauvathan nyt on aina vauvoja, syötävän suloisia siis!  Olen tainnut ennenkin mainita siitä, kuinka sekä bloggaaminen, että työ ihmisten kotien parissa on tuonut elämään roppakaupalla mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä. Se onkin mielenkiintoinen juttu, kuinka toisten kanssa jutut kulkevat niin vaivattomasti ja jouhevasti, ollaan ikään kuin samalla levelillä. 

IMG_0072
IMG_0063
Aikamoisia herkkuja Kerttu loihti pöytään
Aikamoisia herkkuja Kerttu loihti pöytään
IMG_0087

Kertun perheen kodissa on ihan yhtä kaunista kuin kuvissakin. Etenkin olohuoneen kolmen metrin huonekorkeus on ihan huikea. Ja erityismaininnan kyllä ansaitsee myös lasitettu terassi, joka on kuin toinen olohuone.

IMG_0067

Vierailu toisen bloggarin kodissa on kyllä muutenkin hauska juttu, ihan joka paikassa ei nimittäin yhtä luontevasti viitsisi kaivaa kameraa esiin! Bloggarin kotona se taas on niin tavallista, että tyttäreni tai  Kertun kuusivuotiaskaan ei kiinnittänyt kuvailuuni mitään huomiota. 😀

Perjantai ja viikonloppu ovat ihan tervetulleita. Mikä parasta, ohjelmassa ei ole mitään erityistä, siitä aion ottaa kaiken ilon irti.

Ihanaa perjantaita ystäväiset!

Jenni

Comments

saaga
Reply

Kiva koti. Rauhallinen. Mistähän tuo olkkarin matto on?

Jenni

Selvittelen maton alkuperän Kertulta, Woodnotesin matto muistaakseni! 🙂

Jenni

Olohuoneen matto on tosiaan Woodnotesin Avanue, Vepsäläiseltä 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website