Musiikkia katosta

Blogiyhteistyö CetGroup

Meidän perheen aikuisista toiselle on suotu musikaalisuuden lahja ja se toinen en ole minä. Itse osaan hät’ hätää soittaa pianolla helppoja kappaleita vähän onnahdellen, mutta mieheni sen sijaan on syntynyt kitara käsissään. Musiikin kuuntelussa olen kyllä kunnostautunut ja sen puolesta voin sanoa olevani musiikinharrastaja itsekin. Kitara soi meillä päivittäin ja se onkin jo niin luonnollinen osa meidän kodin äänimaailmaa, että raksavuotena oli taas tottuminen siihen, että yhtäkkiä musiikki ei juuri soinutkaan.

Elävän musiikin lisäksi meillä soi uudessa kodissa musiikki myös kattoon integroiduista huomaamattomista CetGroupin* kaiuttimista. Langattoman bluetooth-yhteyden kautta musiikin voi valita omalta kännykältä/tabletilta/tietokoneesta. En koskaan unohda sitä päivää ennen joulua, kun laitoimme musiikin ensimmäisen kerran soimaan tyhjässä, lähes valmiissa talossa. Musiikki kimpoili tyhjistä seinistä ja upposi kyllä suoraan sieluun ja sydämeen, myönnän ottaneeni muutaman varsin lennokkaan tanssikaskeleenkin..

integroitu kaiutin, kaiutin katossa, bluetooth

Kaiuttimien asentamisen hoiti mies itse, sähkötöiden osuuden teki tietenkin sähkömies, Asentaminen oli miesten mukaan helppo projekti.

Kaiuttimet on meillä sijoitettu olohuoneeseen, mutta ääni kulkee näiden kaiuttimien kautta vaivattomasti koko alakertaan, joka on pääosin yhtenäistä tilaa. Mikään ei ehkä ole rentouttavampaa, kuin istahtaa kahvikupposen kanssa tuohon sohvannurkkaan, sulkea silmät (etenkin silloin, jos ei ole ehtinyt viikkosiivousta suorittaa) ja antaa musiikin viedä muihin maailmoihin.

 Tälle viikonlopulle on kertynyt yksi jos toinenkin pikkuhomma, joten parasta olisi aloittaa samantien. Ihanaa että on perjantai, rentouttavaa iltaa sinulle!

Jenni

*tuote saatu blogin kautta

Leave a comment

name*

email* (not published)

website