Mustikansinisen kodin joulu – Älvsbytalo

Kaupallinen yhteistyö Älvsbytalo 

muuttovalmis, suometar, älvsbytalo
KOTI Älvsbytalon muuttovalmis Suometar 81,5m2 (nykyinen vastaava malli Alvar 84,8m2)

Tässä kodissa käsillä on yksi vuoden parhaista hetkistä, kun mustikansininen uusi koti koristellaan jouluun. Kodin joulutunnelma syntyy kynttilöistä, glögistä ja kuusen tuoksusta. Joulusiivoukset on tehty ja nyt saa keskittyä tunnelmoimiseen. Tästä muuttovalmiista Älvsbykodista löytyy yläkertavaraus, johon saa tarvittaessa rakentaa lisätilaa perheen kasvaessa.

Keittiö juhla-asussa

Keittiössä valmistellaan joulun jälkiruokakattausta, johon kuuluu höyryävän glögin lisäksi joulun mausteilla rikastettu suklaakakku. Tämän kodin keittiöön on valittu vaaleat kaapistot Älvsbyn omasta mallistosta. Vaalea kokonaisuus saa ryhtinsä tummasta välitilan laatoituksesta ja laminaattitasosta. Pitkällä pöytätasolla riittää hyvin tilaa leipomiselle ja kaapistoja riittää isommallekin astiakokoelmalle. Mustikansininen teema jatkuu myös kodin sisustuksessa. Tänään ruokapöytää peittää juhlan kunniaksi pellavaliina!

älvsbytalo, keittiö, joulu, suometar
älvsbytalo, keittiö, joulu
älvsbytalo, joulusisustus

Kuumaa glögiä ja kuusen koristelua

Olohuoneeseen valittiin vaaleat pintamateriaalit, joihin on helppo yhdistellä eri sävyjä inspiraation mukaan. Nyt kodin ovat vallanneet pehmeät taljat ja viltit ja lämpimät talven sävyt. Kodikkaat ruutuikkunat tuovat sisään paljon valoa talvellakin. Hämärän laskeutuessa sytytetään kynttilät ja istutaan nauttimaan joulun tunnelmasta höyryävän kuuman glögilasin kera.

jouluaseltelma, hyasintti
älvsbytalo, olohuone, joulusisustus

Makuuhuoneen tummat sävyt

Makuuhuoneeseen pedattiin juhlava tumma petaus, joka näyttää hyvältä samansävyistä tapettia vasten. Älvsbykoteihin voi halutessaan valita tapetit, joilla kodista saa ihan omannäköisen. Tänä jouluna nautitaan aamukahvi sängyssä hyvän kirjan kanssa. Makuuhuoneessa on juuri sopivan kokoinen kolo myös nuorimmaisen sängylle.

harmaa makuuhuone, tapetti, älvsbytalo
pinnasängyn paikka, pinnasänky
makuuhuone, tumma seinä, älvsbytalo

 

 

Yksi joulun lempihetkistä on, kun kynttilät on sytytetty ja jalkaan saa pukea uudet villasukat.

Nyt on aika avata ensimmäinen sivu paketista paljastuneesta kirjasta. Ei ole kiire minnekään!

 

alvar, muuttovalmis, älvsbytalo

 

Vakiotoimituksena tilaukset Etelä-Suomeen 31.12.17 mennessä  

Alvar 84,8 m² talomallista yläkertavarauksella 150 720 €

 

https://www.alvsbytalo.fi/fi/

Leave a comment

name*

email* (not published)

website