Nyt juhlitaan!

IMG_9559

Kuopus juhli kaverisynttäreitään eilen. Onnellinen kuusivuotias ei meinannut kirjaimellisesti pysyä hameessaan, niin hitaaaaasti kello kulki kohti kuutta ja juhlien alkua.

Minun on ihan vähän vaikea edes tajuta, että nuorin lapseni on nyt kuusivuotias. Ja haikeaakin se on. Tyttö taas on täynnä elämää, eikä totisesti haikaile äitinsä tapaan sitä, että aika kuluu. Päinvastoin. Vihdoinkin kuusi, neiti huokaisi illalla tyytyväisenä.

IMG_9595
IMG_9597
IMG_9537
IMG_9576
IMG_9588
IMG_9593
IMG_9579

Kuusivuotiaana maailma on auki ja mahdollisuudet rajattomat. Vaikka eilen on haluttu lääkäriksi, tänään voidaan paljon mieluummin haaveilla korujentekijän, krossikuskin tai suklaatehtailijan ammateista. On niin paljon uutta ja ihanaa, kun voi ihan itse kirjoittaa kirjeen ystävälle, mennä yökylään, ostaa omalla rahalla karkkipäivän karkkeja ja olla kohta koululainen. Niin paljon mahdollisuuksia, niin ihana maailma.

Tuosta asenteesta sietäisi ottaa oppia meidän vanhempienkin. Tuulta päin, esteet ovat tehty ylitettäviksi! Ei ole niin väliä, vaikka kirje alkaa sanoilla HEIPAA KIRJEKAMMU, kun on  rohkeasti yritetty ja koettu tekemisen riemu!

Rohkea ja rakas tyttönen. Toisaalta niin iso, mutta kuitenkin vielä niin pikkuinen vasta.

IMG_9551

Ihanaa marraskuista viikonloppua, nyt voi luvan kanssa sytyttää talon kaikki kynttilät ja käpertyä viltin alle!

Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Onnea kauheasti kuusi vuotiaalle <3 Hui, kun aika menee monesti liian nopeaa ja lapset kasvaa silmissä. Kohta ollaan miehen kans ihan kahdestaan ja lapset maailmalla.

Jenni

Kiitos kiitos, kyllä aika kiitää, juurihän minäkin pienen nyytin kanssa kotiuduin sairaalasta ja nyt se aloittaa jo syksyllä koulun. Apua tosiaan!

Riksu / Mukavuusalue
Reply

Ihanasti kuvailtu 6-vuotiasta! Kyllä jo oman esikoiseni tuosta tunnistan, vaikka täyttääkin kuusi vasta helmikuussa.

Jenni

Kuusivuotiaat ovat niin mainioita, niin isoja, mutta niin pikkuisia toisaalta! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website