Ollaan vaan..

loma1
loma2
loma3
loma6

Lapset syyslomailevat ja samalla sain itsekin mahdollisuuden puristaa muutaman lomapäivän tähän viikkoon. Alkuun mielessä oli jos jonkinlaista ohjelmaa, kun aivot olivat vielä suorita/toimita/työskentele-moodissa. Mitä me sitten ollaan tehty? No oltu vaan. Ja ehkä muuten paras syysloma ikinä. Aamulla ylös, aamupalaa, leikkiä, leikkiä, lukua, siivousta, peliä, kinastelua, ruokaa, leikkiä, siivousta, iltapalaa, sitä tavallista. Aikataulutettu joka-päivä-jokin-tavoite-elämä puristaa ainakin allekirjoittaneen myös tavallisiksi arkiviikonlopuiksi turhan tiukkaan suorittamiseen. Nyt olen hoitanut vain pakolliset, ja kappas jo loman toisena päivänä teki mieli vähän järkkäillä, himppasen tuunata ja pikkasen sisustaa. Eli pienestä oli kiinni, että energia palautuu, ja pääkoppa elpyy tiukkatahtisesta syksystä.

Lapsissa huomaan ihan samanlaisen rentoutumisen tapahtuneen. Ensimmäisenä lomapäivänä oltiin kuin pistoksissa. Keskimmäinen oli kovasti menossa kylpylään, vanhin Kreetalle, kun siellä on kuulemma ilmaiset jätskit ja kokikset. Nuorimmainen sanoi vain haluavansa leikkiä legoilla. No me valittiin legot ja se oli muuten hyvä valinta se. Nyt sankarit ovat parin päivän totaalilevon ansiosta kummallisen rauhallisia. Aloin jo epäillä onko huoneilmaan päässyt jotain, kun koko katras istui kaksi tuntia hievahtamatta sohvalla lukemassa 70-luvun Nakke Nakuttajia.

Eikä sillä, kyllä se Kreetakin olisi varmasti joskus paikallaan. Mutta nyt tämä perhe tarvitsi juuri tätä ollaan-me käyty-kerran-kaupassa-lomaa. Ja eihän tuota tiedä, ehkäpä sitä loppuviikosta tehdään jo päiväreissu johonkin kohteeseen. Jos siis oikein innostutaan.

Rentouttavaa keskiviikkoiltaa sinulle! <3 

Jenni

 

Esikoisen huoneessa on ritiläpenkki sängyn jalkopäässä siinä toivossa, että vaatteet ja päiväpeitto osuisivat joskus penkille. Joskus näin pääsee käymään!
Esikoisen huoneessa on ritiläpenkki sängyn jalkopäässä siinä toivossa, että vaatteet ja päiväpeitto osuisivat penkille. Joskus näin pääsee käymään!
loma4
Tyttöjen huone
Tyttöjen huoneessa tehtiin perusteellinen raivaus ja huomattiin jällleen että leluja on äidin mielestä ihan ehdottomasti liian paljon.
Barbapapa
Lastenhuone aurora
hamahelmiä
Play mobilit, ihan äitin lempparilelut. (Onneksi tytötkin tykkää näillä leikkiä)
Playmobilit, ihan äidin lempparilelut. (Onneksi tytötkin tykkää näillä leikkiä)

Comments

Mari
Reply

Kuulostaa hyvältä! Jospa täälläkin suoritetaan ensviikon loma samalla tyylillä:)! Lapset pitivät kyllä äänestystä erämökin, mummilan ja kotona olon välillä.. Siis tä! Täällä on mennyt ihan ohi tuollaiset playmobilit:)! Eri virtaukset näillä leveyksillä vissiin;)

Jenni

Playmobilit on vähän retroleluja, kun niitä oli silloin kun itse oltiin lapsia! Ihanuutta niissä on loppuun asti viimeistellyt yksityiskohdat ja kestävyys. Siivoaminen onkin sitten vähän eri juttu, pikkuriikkisiä osia kun on ihan älyttömän paljon! 🙂

Ride
Reply

Ihan parasta kun saa vain olla lomalla ja tehdä just sitä mitä itse haluaa. Meillä samoin, eka päivä kuin tulisilla hiilillä, nyt ollaan jo ”maassa maan tavalla” Ihana lepponen loma täälläkin!

Jenni

On kyllä niin aistittavissa lapsista, että loma on purrut tarvittavalla tavalla! 🙂 Rauhallista loppulomaa sinnekin! 🙂

Annukka
Reply

täällä myös loma vaan OLTU. noo.. pakko tunnustaa, että suunnitelmia oli, mutta kappas vaan joku tauti tuli taloon, niin alkuviikon suunnitelmat kaatu taudin myötä ja loppuvko meni sit ihan tuosta vaan..viikonlopuksi lapset sit pääsee serkkulaan ja äiti ja isä rentoutuu 😉 ihanaa <3

Jenni

Tauti ei ole mukava juttu, mutta Vain oleminen on! 🙂 Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website