Olohuoneen uusi matto

Ei olisi tässä tapauksessa kannattanut lähteä merta edemmäs kalaan ja etsiä mattoa nettikauppojen uumenista, kun meillä täällä palvelee niin hyvin paikallinen Mattokymppi. Tässä tapauksessa oli kyllä hyvä, että olen maltilla etsinyt oikeanlaista mattoa olohuoneeseen, nimittäin suunnitelmat ovat ehtineet matkan varrella jo muutaman kerran muuttua. Se oli kuitenkin alusta asti selvää, että kaipailen olohuoneen mattoon pehmeyttä ja kontrastia vastapainoksi tämän kodin vaaleudelle. En silti olisi uskonut, että Mattokympistä kotiin haetuista vaihtoehdoista sydämen vie kaikista tummin vaihtoehto, tummanharmaa Julia-matto*. 

mattokymppi, juila

Tässä lyhytnukkaisessa matossa on parasta paitsi tuo valon mukaan vaihteleva ”mudanharmaa” sävy, myös ihanaakin ihanampi pehmeys, joka tekee matosta sekä miellyttävän tallustella, että lasten köllötellä lukemassa.

olohuone, betonitakka, mattokymppi, julia-matto
1kertaa2, lyhytnukkainen matto
Tässä kuvassa näkyvät muuten hyvin nuo ulkona olevat multakasat. Kaivuria odotellaan innolla!
mattokymppi, lyhytnukkainen matto, julia

Olohuoneemme jakautuu kahteen tilaan ja mattoja sovittaessani löysin toisenkin ihanan maton, joka sopii täydellisesti olohuoneen takaosaan, se matto vain on tilaustuote, joten siitä lisää kuvia sitten kun se on saapunut. Mutta mitä tuumitte vähän tummemmasta lookista olohuoneessa näin lähestyvän syksyn kunniaksi?

Jenni

*tuotteen hintaa alennettu bloginäkyvyyttä vastaan

Comments

-heini-
Reply

Upea matto ja olohuone! Talveksi voisin meillekin ottaa harmahtavan ja pehmoisen maton.

Jenni

Kiitos Heini <3 Juuri talvea vasten tämä on mun mielestä ihana, ehkä keväällä ja kesällä saisikin olla jokin kevyempi vaihtoehto!

Piia
Reply

Kaunis ja niin pehmeän näköinen! Sopii täydellisesti teidän upeaan olohuoneeseen!❤️

Jenni

Kiitos Piia <3 Olen kyllä innoissani tästä vähän tummemmasta sävymaailmasta vaihteeksi!

Tanja Idis&Interiööri
Reply

No niin, nyt on tarkkaan harkittu matto kotona Sopii hyvin tilaan! Tarttuuko siihen miten lujaan hiukset…kyselee nainen talosta,jossa asuu 3 pitkähiuksista Yksi huone täälläkin vielä uutta mattoa vailla

Jenni

Kyllä, pitkään tätäkin piti miettiä, vaikka sitten kun natsasi, niin päätös syntyi nopeasti 😀 Vielä en osaa sanoa, miten hiukset ja muu lika matossa näkyy, mutta kyseleppä muutaman kuukauden päästä 😀

Ride
Reply

Ihana, sanoisinko täydellinen!! <3

Jenni

Voi kiitos Ride! <3 Tämä on kyllä ihana 🙂

Suvi m
Reply

Aivan ihanalta näyttää! <3 Tuollainen matto tuntuu varmasti ihanalta jalkojen alla.

Jenni

Kiitos Suvi <3 Tämä on kyllä niiin pehmoinen, hauskaa vaihtelua villamattokauden jälkeen 🙂

Katariina
Reply

Aivan unelmamatolta näyttää, täytyypäs tutustua tarkemmin!

Hilla
Reply

Hei, mistä teidän rullakaihtimet on tilattu? Onko kangas pimentävää vai ohuempaa? Onko kangas kiiltävää vai mattapintaista? Voitko valottaa kaihtimien hintatasoa?

Jenni

Hei! Meidän rullakaihtimemme ovat Metsokaihdinten valikoimasta. Ja tämä on pimentävä ja aika mattapintainen. Kaihtimet mitoitetaan ikkunakohtaisesti, joten hinta kannattaa tiedustella suoraan heiltä. 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website