Olohuoneen verhot

Mietimme pitkin kevättä olohuoneen kiinteisiin ikkunoihin sopivaa verhoratkaisua. Kaipasimme verhoja, jotka tarvittaessa pimentäisivät hyvin tilan, mutta toisaalta olisivat hyvin huomaamattomat silloin, kun ovat pois käytöstä. Olohuoneen isot ikkunat ovat pohjoiseen päin, joten varsinaiselta paahteeltakaan ei näiden verhojen tarvitse suojata. Meillä on myös kokemusta ikkunoiden päälle asennettavista perinteisistä sälekaihtimista aiemmasta kodista ja koin niiden puhtaana pitämisen niin hankalaksi, että se ei ollut vaihtoehto tähän kotiin.

metsokaihdin, rullaverho, pimentävä

Valintamme osui lopulta Metsokaihtimien simppeleihin, valkoisiin ja pimentäviin rullaverhoihin, enkä tyytyväisempi voisi olla! Ihanan selkeät ja tarvittaessa huomaamattomat, mutta käytännölliset verhot! Näin isoihin ikkunoihin ei valmiina ollut vaihtoehtoja, mutta tilaamalla saimme juuri mittojen mukaiset kokonaisuudet. Olohuoneessa tuskin tullaan näkemään perinteisiä verhoja, pehmeyttä tuodaan tähän tilaan sitten muilla keinoilla.

oivasohvs, pimentävä rullaverho
Tähän tyyliin verhoja tuskin tulee pidettyä, mutta tässä näette hyvin, miten simppelit nämä mattavalkoiset verhot ovat!

Mattopohdinnat olohuoneeseen ovat muuten parhaillaan ajankohtaisia, kaipailen tilaan suurempaa mattoa. Vahvimmilla on villamatto, se on osoittautunut materiaaliltaan niin kiitolliseksi. Luulen, että Linie Designin mallistosta voisi löytyä tähän tilaan sävyiltään ja struktuuriltaan sopiva matto. Onko teistä maton ostaminen hankalaa? Itseäni meinaa tuskastuttaa tuo loputon määrä eri vaihtoehtoja, joista ei kuitenkaan meinaa kovin helposti löytyä itselle sopivaa!

Vinkkaappa, mikä matto sinun mielestäsi tähän tilaan sopisi?

Tiistaiterkuin

Jenni

 

Comments

Idis & Interiööri
Reply

Kyllä täälläkin mattovalinta aiheuttaa vähän harmaita hiuksia. Kolme mattoa käynyt kokeilla, muttei ole värisävy vielä natsannut. Ajattelin ajatella laajemmin ja keskitin hakua myös muihin kuin villamattoihin. Nyt on kaksi tulossa kokeiluun, enkä melkein malta odotella!

Vinkkaan sulle inboxiin yhdestä kivasta matosta…

Jenni

Kyllä, en kohta enää kehtaa mennä mattokauppaan, sen verran monta yksilöä on käynyt sovitteilla! 😀

Jenni

Kuulostaa ja näyttää hyvältä, tähän täytyy tutustua <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website