Pääsiäistunnelmissa

Kannustalo, Aurora bich poo

Pääsiäisen koristelut ovat tässä torpassa aikuisten toimesta varsin maltillisia, ruohonsiemenetkin odottelevat vielä pussissa. Ehkäpä tänään ehdimme lasten kanssa kylvöpuuhiin. Lasten askartelemat riemunkirjavat oksat ovat suklaamunien ohella pääsiäiskoristeiden parasta antia. Viisivuotias puhuu loogisesti pääsiäiskanasta (eihän kukko tietenkään muni), joka vierailee kuulemma joissakin kodeissa monena päivänä!? Tämä painokkaasti lausuttu (ilmiselvä) vihje oli takuulla tarkoitettu meidän perheen pääsiäiskanalle,  jonka olisi ilmeisesti parempi siis tulla kyläilylle useammin kuin kerran..

Bich poo
Bich poo, Kannustalo, Aurora

Pääsiäiseen liittyy aina tämä sama lämmin tunnelma, kun kevät antaa ihan konkreettisia merkkejä itsestään. Terassikahveilla tarkenee jo hetken aikaa paleltumatta ja mikä parasta, vapaapäiviä on useampi peräkkäin.

Pääsiäinen
Ikea, pääsiäinen

Täällä meillä päin virpominen tapahtuu jo tämän viikon sunnuntaina. Tiedossa on siis pikkunoitia ja  takuuvarmasti lasten suklaaöverit. Meillä on muuten ollut varsin kummallinen pääsiäiskana viime vuosina. Se on tuomisen sijaan vaivihkaa vienyt osan lasten virpomissaaliista parempaan talteen.. (Kana vetoaa juurikin edellä mainittuun suklaaöveriin ja hammaspeikkoihin..)

Jenni

Comments

Katri
Reply

Voi mikä vinkkailija! 🙂 Meillä myös neiti odottaa pääsiäisen munajahtia kovasti.. Virpominen ei meille ole koskaan ollut sellainen juttu, ehkä koska esikoinen oli pitkään ainoa lapsi ja minä niin kökkö vanhempi, että en osannut mennä hänen kanssaan virpomaan. 😀 Eikä naapureissa ollut tuttuja lapsiperheitä.. 🙂 Joten kehittelin virpomisen tilalle pääsiäisen aarteenetsinnän, ja siitä onkin tullut ihan kiva perinne, johon joka vuosi tyttö kutsuu joitain kavereita.. Samoilla hillittyjen koristeiden linjalla täälläkin mennään..

Jenni

Ihanalta kuulostaa tuo teidän aarteenetsintänne! <3 Rauhallista ja rentouttavaa Pääsiäisen aikaa teille! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website