Pääsiäisviikon väriläiskä..

..on lasten koristelemien virpomisvitsojen lisäksi tämä iloisenkirjava tulppaanikimppu. Vaikka yleensä olen varsin maltillinen myös kukkakimppuja valitessa, on joskus hauskaa poiketa totutusta tyylistä.

tulppaanikimppu, värikäs
virpominen, vitsa, koristelu

Muuten meidän Pääsiäiskoristelut ovat totuttuun tapaan varsin maltillisia ja sävymaailmakin noudattelee tuttua maanläheistä linjaa. Ihanat ruskeat sulat nappasin kauppareissulla Cittarista, helppoa, halpaa ja kaunista koristelua.

moderni pääsiäinen
sulkakoriste, pääsiäinen

Pääsiäinen startattiin viime viikonloppuna ystävien yökyläilyllä ja lasten suklaamunaövereillä, sen verran muhkea oli virpomissaalis tänäkin vuonna. Lyhyen työviikon jälkeen ajattelimme vain nauttia rauhallisista vapaapäivistä ilman sen kummempaa ohjelmaa. Pääsiäinen lukeutuu lempipyhiini, onhan tämä lisääntyvän valon vuodenaika niin ihana ja ylimääräiset vapaapäivät erittäin tervetulleita.

maljakko, hm home

Säätiedotuksia loppuviikolle en ole uskaltanut edes vilkaista, mutta toivotaan, että pilvet väistyvät ja aurinko malttaisi näyttäytyä! Räntäsateen sattuessa on ainakin hyvä syy käpertyä peittoihin sohvannurkkaan, ei välttämättä huono vaihtoehto sekään!

Minkälaista ohjelmaa teillä on Pääsiäisen pyhille tiedossa?

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website