Päivä kameran takana, hyppää mukaan!

Olen viime viikkoina reissannut halki Suomen kuvaamassa niin hurmaavia koteja, pihoja kuin ihmisiäkin, jotka ovat mukana Jukkatalon keväällä ilmestyvässä Asu Hyvin-lehdessä ja kevään esittelyissä Talosanomissa. Toteutamme kokonaisuutta yhdessä Cuvio Designin Tiia-Leenan kanssa. Yksinyrittäjälle tiimityöskentely kokeneen markkinoinnin ammattilaisen kanssa on erittäin palkitsevaa. Parasta tietenkin on, että pääsen toteuttamaan ja tuottamaan tässä projektissa juuri sellaisia asioita, jotka inspiroivat minua eniten.

valokuvaus, mainoskuvaus

Kuvauspäivät ovat pitkiä ja raskaitakin, mutta samalla myös niin innostavia, että ne jättävät mieleen muhimaan roppakaupalla uusia ideoita. Toisinaan viemme mukanamme asiakkaan toiveesta enemmänkin rekvisiittaa, toisinaan astumme koteihin pelkän kameralaukun kanssa. Päivään kuuluu kuvaamisen lisäksi paljon tavaroiden siirtelyä, yksityiskohtien miettimistä, juttelua, naurua ja hauskojakin sattumuksia. Välillä etsitään esimerkiksi kuvaajan avaimia koko joukolla tai keitellään tomaattikeittoa, johon ripotellaan mausteita vähän reilummalla kädellä! Olen jotenkin tosi iloinen ja ylpeä kaikista kuvattavaksi lupautuneista perheistä, jotka tarjoavat kotinsa inspiraationlähteeksi muillekin. Ja jaksan aina ihmetellä, miten paljon kauniita, persoonallisia ja rakkaudella sisustettuja koteja meiltä täältä suomenmaasta löytyykään, ihanista perheistä puhumattakaan. 

kollaasi, mainoskuvaus, cotton
syksy, omena, punakaneli

Viime syksynä kuvasimme myös kauniita ja persoonallisia koteja ensimmäiseen Asu Hyvin-lehteen. Syksy painoi jo tiukasti päälle, mutta marraskuisina kuvauspäivinä paistoi ihmeellisesti aurinko! Esittelimme myös edellisen lehden kohteet Talosanomissa.

Uusi Asu Hyvin-lehti ilmestyy alkukeväästä ja samalla pääsemme esittelemään kodit myös täällä Talosanomissa, kauniita, lämminhenkisiä ja rakkaudella laitettuja koteja on taas luvassa!

Jenni

Comments

Hanna H
Reply

Ihana kirjoitus! Sitä maustetta meni tosiaan aika reilusti sinne tomaattikeittoon. xD

Jenni

Ihana oli teidän koti ja perhekin! Tuliko keittoa koskaan syötyä? 😀

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Kauniita kuvia ja karvatassukin on päässyt töihin mukaan 🙂 Olen ihmetellytkin, että kun ei ole kuulunut teikäläisestä mitään. Varmaan työt raksalla ja ympäri ämpäriä kuvaukset pitkin Suomea, niin aika kortilla :). Odotan innolla kauniita koteja ja voimia sinne rakentamiseen!!! Muistahan myös levätä <3

Jenni

Kyllä, tämä erään perheen karvatassu oli suloinen ja rauhallinen kuvattava! Meikäläinen on tosiaan painanut pitkin suomenmaata tukka putkella ja joka välissä yrittänyt rakentaa myös vähän taloa ja hoitaa perhettä <3 Kieltämättä odotetaan jo kovasti, että talo valmistuu ja arki tasoittuu!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website